Uruguay-Kosta Rika maçına Uruguay lehine 3-1 oynanmış biraz. Tahminleri girerken buna da versek mi 1'er puan diye düşünmedim değil![]()
Uruguay-Kosta Rika maçına Uruguay lehine 3-1 oynanmış biraz. Tahminleri girerken buna da versek mi 1'er puan diye düşünmedim değil![]()
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
nasil degerlendircen hocam bu kadar tahmini. 20 farkli puan turu var nerdeyse bi de. isin hic kolay degil![]()
Son maçlarda -Uruguay-Kosta Rika hariç- iyi gidiyoruz. İki maçta 10 tam puan almışım. Bir de önceden vardı, etti 3. Diğer maçların puanlarını da ekleyince, iyiyiz iyi.![]()
Fransa'ya 6-0 dedik talihlerini kapattıık adamların![]()
Arkadaşlar sonuçları minimalist bir bakış açısıyla gayet basit, fazlasıyla sade ve oldukça şık bir şekilde yayınladım. Resim kesip-biçip-yüklemeyle uğraşmak zor geldi açıkçasıİdare ediverin.
Bence güzel olmuş böyle. Karışık olmamış sade puan iyidir. Ayrıntıya gerek yok abi![]()
Aynen sade güzel olmuş emeğine ,hafzalana sağlık![]()
steam : aytekin79
Gol çizgisi teknolojisi iyiymiş be![]()
Bizim spikerler hala gol mü değil mi diyor, herifler milimetrik olarak gösterdiler birde her açıdan kameralarla yayınladılar. Açık ve net top geçmiş çizgiyi hala neyi tartışıyorsunuz ya. Ceyhunda saçmalıyor arkadaş..![]()
Bu Benzema ne kadar kazma yahu başka forvet yok mu şu Fransa'da :S
Avatarlar arasında birer boşluk olsa ve puanla nick arasında çizgi (-) olsa daha net olur. Emeğinize sağlık.![]()
Aslında vardı adlarla puanlar arasında boşluk ama mesajı gönderince silinmiş aradaki boşluklar. Araya - koymak da tek tek uğraştıracak, üşeniyorumBelki görsel olarak yayınlarım daha sonra.
Osman abi emeğine sağlık.
Benim için zevk Burak![]()
Ellerine saglik
Bu arada arif insan degilsinskorlari da mi twitterdan ogreniyorsun yoksa
![]()
İlk skorum geldi sonunda Fransa ile.
Eline emeğine sağlık Osman. Bizler için oynaması zevkli de Aytaç'ın dediği gibi senin iş zor hakkaten
Puanları ilk maçlar bittikten sonra, ikinci maçlar bittikten sonra.... çeyrek final maçları bittikten sonra... şeklinde hesaplayıp yayınlarsan senin için de daha az yorucu olur gibi.
NOBLESSE OBLIGE!17.06.2014
Excel'de hazırlamak epey kafamı yordu. Şu an bir zorluğu yokBen her 2 tahmin de bir yayınlamayı düşünüyorum. Süper Lig tahmin yarışması gibi değişken bir puanlama olmadığı için çoğu kişi kendisi hesaplıyor zaten
Belki 3 ya da 4, belki biraz daha fazlasına da sarkabilir.
Valla ben şu kadar puan aldım diye hiç hesaplamadım bile. Doğrusuyla yanlışıyla açıklanan sonuçlara güveniyorum...![]()
Sağol Sait ama siz yine de hesaplayınYanlış bir hesaplama olur, bir yerde hata yapmışızdır. Eğlenelim, DK pastasından biraz ilgi de biz çalalım maksadıyla yaptık ama kimsenin de hakkını yemeyelim
![]()
22 puan fena değil eline sağlık Osman hocam kolay değil bu kadar tahminleri falan hesaplamak. Sadece skorları hesaplasak neyse öbür türlü baya karışık şahsen ben 22 puan topladığımı hiç sanmıyordum.![]()
Oooo 1 günde 2 skor geldi, çok iyi. İsviçre maçından da golü tutturduk etti 21 puan.
Sonuçlar yayınlanmasa daha iyi olurdu sanki
O kadar tahminden 1 tane bile skor bilememişim, 6 puanla sonuncuyum
Daha ilk tahminlerdi, 2 ve 3. grup maçlarında sıralama değişecektir.
Sonuçların basit bir şekilde paylaşılması bence de daha iyi olmuş. Sonuçlar her tahminlerden (4 veya 5 maç) sonra güncellenirse daha iyi olacağını düşünüyorum..
29 puan iyiymiş zaten ilk 10da olacağımı tahmin ediyordum ama iyi başlayıp sonradan düşerim hep inşallah yine öyle olmaz![]()
rehavete kapılmadan en iyi yerde bitirmek istiyorum![]()
Nijerya maçının skorunu da bildim fırtına gibi geliyorum beyler![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Bugün skor yok, 3 maçtan da 1'er puan var (2 galibiyet, 1 gol).