West Ham Gidici !
Puan Durumu
Eleştiri Oklarının Hedefi
Yönetimle Kelle Pazarlığı !
Eğer önümüzdeki 5 maçtan 9 puan alamazsak kovulacağız...
West Ham Gidici !
Puan Durumu
Eleştiri Oklarının Hedefi
Yönetimle Kelle Pazarlığı !
Eğer önümüzdeki 5 maçtan 9 puan alamazsak kovulacağız...
TariboWest
Premier Lig 20. Hafta
Kaldı 6 Puan !
Haksız bir şekilde 10 kişi kalmamıza rağmen muhteşem mücadele ettik ve 3-0 lık net bir skorla galip gelmesini bildik...
Federasyon İstifa !
Yine Tomkins, Yine Penaltı, Yine Kırmızı Kart !
Tomkins'in yaptırdığı penaltılardan dolayı çok maç kaybettik fakat Newcastle ve Aston Villa maçlarındaki haksız penaltı ve kartlar artık canımıza tak etti.
TariboWest
EPL 21. Hafta
Bu sonucu gerçekten haketmedik. Everton veya Arsenal deplasmanından 3 puan çıkarıp Tottenham'ı içerde yenmeliyiz. Yoksa yönetimin isteğini yerine getiremeyeceğiz ve görevimize son verilecek...
FA Cup 3. Tur
N. Forest'i geçtik ve 4. turda Norwich ile eşleştik.
TariboWest
EPL 22. Hafta
Everton'a da kaybettik ve artık şansımız kalmadı gibi birşey...
TariboWest
FA Cup 4. Tur
Takım moral olarak çökmüş durumda. Norwich'e kaybettik ve Carling Cup'dan sonra FA Cup'a da veda ettik...
Bu arada 8 aylık sakatlığın ardından iyileşen Carroll'a ilk defa forma şansı verdim ve bunu iyi kullandı. Takımın başında kalabilir miyim bilmiyorum eğer kalırsam Carroll'dan faydalanacağım...
TariboWest
EPL 23. Hafta
Puan Durumu
Yönetimin istediği 5 maçta 9 puan isteğini yerine getiremediğimiz için kovulduk...
TariboWest
Geçmiş olsun.Yapacak birşey yokmuş.Sırada ki takım nedir ?
Sürpriz Gelişme !
Sparta ile şampiyonluğa giderken Waalwijk'in teklifini kabul eden Gert Kruys Sparta Rotterdam'dan ayrıldı ve yerine West Ham ile kötü bir macera yaşayan Ümit Boğa getirildi.
Sparta taraftarı ise Ümit Boğa'ya karşı temkinli. West Ham ile oldukça başarısız bir sezon geçiren Ümit Boğa'nın tecrübesiz de olması sebebiyle aradaki 4 puanlık farka rağmen şampiyonluğu kazanamayacağı düşünülüyor. Ümit Boğa'nın da bir basamak üste çıkabilmek için bu zorlu görevi kabul ettiği şampiyonluk için elinden geleni yapacağı konuşuluyor. Bakalım sezon sonunda kim haklı çıkacak?
TariboWest
Takımın yarısı sakat.Umarım bi aksilik yaşamayız.
TariboWest
Otoritelerin Beklediği Sürpriz Gerçekleşmedi !
Ve Bitime 2 Hafta Kala Şampiyon Sparta Rotterdam Oldu !
Şampiyonluk Sonrası Yorumlar
TariboWest
Yeni takımında başarılar![]()
West Ham aceleci davranmış maalesef , İngiltere'den sonra Hollanda at-eşşek gibi olucak kolay gelsin![]()
You'll Never BeatThe Irish !
West-Ham'da isler pek iyi gitmemis. Umarim Sparta'da guzel seyler basaririz. Eredivisie'de basarilar![]()
TariboWest
Jupiler League 37-38. Hafta
Puan Durumu
Yönetim başlangıç bütçesini belirledi. Bu mali durumla bu ligde kalmamız imkansız...
TariboWest
Kaldığın süreçte belki takımın mali durumu düzelir abi.![]()
Monaco İle Bundan Böyle Kardeşiz !
TariboWest
As takım, rezerv takım ve genç takımdaki birçok oyuncu ile yollarımızı ayırdık.
TariboWest
Kadronun bir anda boşalmasıyla almayı planladığım 7 ismi kadroya kattım.
Christian Weber - 100.000 €
Raul Bravo - Bedelsiz
Molla Vague - Bedelsiz
Anthony M'Fa - Bedelsiz
Casto - Bedelsiz
David Edgar - Bedelsiz
Juanjo Ciercoles - Bedelsiz
Kadro
Aldığımız yeni oyunculara rağmen hala çok sayıda eksiğimiz var. Temmuz'un ortalarına gelmemize rağmen eksikleri bir an evvel kapatmayı planlıyorum.
TariboWest
11 kişi zor çıkıyor o hal ne öyle.Monaco da hayırlı olsun hocam.
Takımda işe yaramayan o kadar oyuncu vardı ki yerlerine mutlaka iyilerini bulurum diye yolları ayırdım. Fakat maaş bütçemiz düşük olduğu için yerlerine adam bulmakta zorlanıyorum. Monaco'dan kiralamak istediğim isimler de beni tercih etmedi. Kadroyu nasıl tamamlayacağım bilmiyorum valla.![]()
TariboWest
Yeni takımında başarılar. İşin zor, kolay gelsin![]()
6 oyuncu ile daha sözleşme imzaladık.
Donovan Deekman - Bedelsiz
Sözleşme yenilemeyerek yolları ayırdığımız Deekman'ı yeniden kulübe getirdik.
Mohamed Camara - Bedelsiz
Gaetano Monachello - Monaco - Kira
Henrik Furebotn - Sandnes - 30.000 €
Aurelian Chitu - Valenciennes - Kira
Konstantin Vassiljev - Bedelsiz
Kadromuzun son hali
Bütçemizin son hali
Bedavaya kiralık oyuncu arayışlarına başladım. Umarım alternatif olabilecek iki üç genç oyuncu bulabilirim. Bulamazsam mevcut kadro ile yola devam etmekten başka çare yok...
TariboWest
Yeni takım güzel,kiralık oyuncuları beğendim.Özellikle Monaco'dan aldığın santrafor iyi gibi.
WestHam'ın başındakiler adam olsaydı da 5maçta 9 puan alsaydık batsınlar elemanlar,,ywni takım güzel transferde turk politikası uygulamalige çık al herkezi sat eskileri dikkatli olmak lazım ortalarda bitir mali durumu iyi yaptık mı Avrupaya oynarız
Ortada kalınca tek Sparta sahip çıktı bize.O yüzden ben de elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Monachello'nun da çok faydalı olacağına inanıyorum.
O fikstürle ve o moral bozukluğuyla istedikleri sonuçları almam imkansızdı. Fakat kulüpten ayrılmamak için kabul ettim ve belki olur mu dedim, başaramadık. Fakat bu kariyerde yine West Ham'ın başına geçeceğim bir gün. Tabiki Sparta'yı ortada bırakmadan. Transferde ise dün ciddi ciddi yorulduğumu hissettim. Para yok, gelmek isteyen oyuncu yok ama yine son dakikada birşeyler yaptık.![]()
TariboWest
Her türlü zorluğa rağmen taraftarın arkamızda olması güzel.
Eredivisie Heyecanı Start Aldı !
1. Hafta
NEC 3-0 Sparta
Spoiler: Maç Verileri
2. Hafta
Sparta 3-3 Den Haag
Goller : Henrik Furebotn, David Edgar, Raul Bravo
3. Hafta
Ajax 1-1 Sparta
Gol : Gaetano Monachello