1 ile 27 arası toplam 27 sonuç

Konu: Lochnes 2014 Transfer Yaması

Hybrid View

Batuhan altıntaş v.b gençlerin değeri 1,5 b euro ve imza attır seçeneği mevcut , galatasarayın şampiyonluğu 18 olmuş. normalde 19. ..

Quote Originally Posted by ardkyrkc View Post
    Batuhan altıntaş v.b gençlerin değeri 1,5 b euro ve imza attır seçeneği mevcut , galatasarayın şampiyonluğu 18 olmuş. normalde 19. ..
    son şampiyon bildiğin gibi fenerbahçe bunu oyuna yansıtmak için 2013 şampiyonunu değiştirip fenerbahçe yaptım bunu hangi yamada oynarsan aynı şekilde yapıldığını görürsün mecburende galatasarayın şampiyonluğu 1 düşüyor oyunda yeni bir yıl yaratamam

Quote Originally Posted by lochnes View Post
    son şampiyon bildiğin gibi fenerbahçe bunu oyuna yansıtmak için 2013 şampiyonunu değiştirip fenerbahçe yaptım bunu hangi yamada oynarsan aynı şekilde yapıldığını görürsün mecburende galatasarayın şampiyonluğu 1 düşüyor oyunda yeni bir yıl yaratamam
    Dostum kusura bakma ama yanılıyorsun son şampiyonlara yani lig geçmişine geldiğin zaman 2013 e 2 kere şampiyon ekleyebiliyorsun , 18 e indireceğine 2 takımda 19 yapabilirsin bunun yanında batuhan altıntaş , bruma gibi gençlerin genç sözleşmesi görünüyor. sanırım yamayı selimlerin yamasının üstüne yapmışsın.. yanlış anlama hatalarını düzeltmen için söylüyorum art niyetim yok , eğer bunları yaparsan gayet güzel bir yama olur , iyi forumlar

Mesaj Yetkileri