Dortmund kariyerime başlıyalı iki sezon geçti ve Almanya Kupası hariç bütün kupaları aldım şampiyonlar ligi'de dahil ama son zamanlarda takımda ciddi sorunlar var (aşırı yorgunluk,performans düşüklüğü).
Bundan sonra Hücum Futbolu oynatmak istiyorum.Direktifler,oyuncu ve rol değişiklikleri,satılık listesine koyulması gereken ve takıma gerekli bölgelere yapılması gereken transferler ile ilgili yardımcı olmanızı rica ediyorum.

Piszczek: İlk sezon çok iyiydi ama sonralardan form düşüklüğü olmaya başladı ve değeri yüksekken satmayı düşünüyorum.Genç,gelecekte çok iyi olacak bir sağ be'e ihtiyacım var önerilerinizi istiyorum.

Blaszcykowski: Bu da artık çok yaşlandı ve satmayı düşünüyorum.Yeni bir oyuncuya gerek yok Raheem Sterling var.

İlkay: İki Yönlü Ortasaha ve Standart Ortasaha - Destek olarak denedim ama hiçbirinden istediğim verimi alamadım arada bir satsam mı diye düşünüyorum.

Henrikh Mkhitaryan: Aynı mevkii'de oynayan Mateo Kovacic var ikisi arasında hangisini oynatayım diye kararsız kalıyorum.

Lewandowski: İlk sezonumda 57 maç 69 gol atan adam bu sezon 54 maç 50 gol attı ama çok basit goller kaçırıyor artık,eskiden hiç böyle değildi önünde bulduğunu atardı ve çalım atamaz oldu.