1 ile 30 arası toplam 133 sonuç

Konu: Yine Yeniden Bursaspor ~ Leonadias

Hybrid View

Nesil
    2012
    Yer
    Bursa

Transferler şahane ama Bellushi ve Yasin Pehlivan'ın gönderilmesi bence kötü bir hamle..

Her ne kadar hazırlık maçı da olsa CSKA maçını yakıştıramadım aynı şekilde Videoton hezimetini de..

Sunum da çok farklı ve güzel

Çok fazla 11'e transfer olduğu için takım uyum süreci yaşıyordur zamanla toparlanır..

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Lesandro Parleo View Post
    Transferler şahane ama Bellushi ve Yasin Pehlivan'ın gönderilmesi bence kötü bir hamle..

Her ne kadar hazırlık maçı da olsa CSKA maçını yakıştıramadım aynı şekilde Videoton hezimetini de..

Sunum da çok farklı ve güzel

Çok fazla 11'e transfer olduğu için takım uyum süreci yaşıyordur zamanla toparlanır..
    Görüşlerine saygı duyuyorum fakat, Şamil'i satmış olsaydım Yasin kalabilirdi. Fakat Belluschi yaşı itibariyle ve yapmak istediğim transferlere kaynak bulmalıydım bunuda Belluschi'den yana kullandım.
    Hezimetlere gelirsek Cska maçında yardımcıyı yolladım maç sonrasında takımdan yolladım
    Videoton kara leke
    Sunumda senden etkilendiğim nokta var " maç verileri için tıklayınız " yazısı

Quote Originally Posted by emirby View Post
    Ağzımı seveyim Ligde 10.haftaya kadar maç kaybetmiyicez bak diyorum.Full galibiyet.
    Oğluuum sen müneccim misin 7.haftaya girdik manyak ilerliyoruz

Mesaj Yetkileri