Helal olsun. ŞL Şampiyonluğu muazzam. Volkan hala oynuyor mu yahu![]()
Helal olsun. ŞL Şampiyonluğu muazzam. Volkan hala oynuyor mu yahu![]()
TariboWest
Bir sorum olacak sentugo beybutun kariyeri ilk sayfada verdigin taktiklemi oynadin?
FM Gazetesi
Çok güzel bir kariyer, başarıların için de tebrik ederim.
8. sezonunda olduğun için arada oyuna başlarken genç yetenekl olarak bildiklerimizin şuan neler yaptıklarıyla/profilleriyle ilgili bilgi versen hoş olabilir![]()
Zulmü alkışlayamam, zâlimi asla sevemem;Gelenin keyfi için geçmişe kalkıp sövemem..
Evet, sadece bir iki maç alternatif taktik oluşturmaya çalıştım kupa maçlarında, onlarda da hüsrana uğradım ve kendi taktiğime geri döndüm.
Taktiğimi 2 defa kariyer içinde paylaştım zaten, deneyebilirsiniz.
İstediğiniz oyuncuyu söyleyin, ben müsait olduğum zamanlarda paylaşmaktan mutluluk duyarım.
Sentugo.
Mody bundan sonra yeni Moda olur![]()
Yuri Meleleo vardı, Milan'dan bir wonder.
24 yasındadır simdi, nerede bu yavrucak merak ettim![]()
Zulmü alkışlayamam, zâlimi asla sevemem;Gelenin keyfi için geçmişe kalkıp sövemem..
Onlar daha bebe ne hale gelmişler laan
kazandıkları paralarda para değil hey yavrum hey![]()
Güncelleme yok mu?
Favini efsaneymiş.
Bu sene elleri açtık verip geçiyorlar![]()
28 Maçta 70 puan.TebriklerAtletico'yu geçeriz.
Kariyer zaten hayvansı ilerliyor sentugo![]()
Gol rekorunu kirar miyiz son 2 macta![]()
Kırarız gol rekorunu ya.
Hersene farklı bir gol kralı![]()
Geçen sene 127 gol atmıştık. Sanırım bu sene kıramayızKi kıramadık zaten.
Umarım hep öyle olur
8. Sezonu da bitirdik. Bu sene iş yoğunluğum sebebiyle çok önemseyemedim ve ne Türkiye Kupasını ne de geçen sene aldığımız şampiyonlar ligini alabildik.
9. sezonumuzda hem gol rekorunu kırmak (en azından 130 gol yapalım), hem Türkiye Süper kupası, hem Türkiye Süper lig, hem Şampiyonlar ligi, hem Türkiye Kupasını almak istiyorum.
Kadromu ona göre şekillendireceğim. Gerçi kadrom çok iyi sanırım. Yeni birini almak için birilerini satmam gerekecek.
Sonuç olarak en zengin kulüp olma hedefim var ve bunu gerçekleştireceğim.
GELENEKSEL TRANSFER DÖNEMİ BAŞLADI (9. SEZON)
Last edited by sentugo : 24.Haziran.2014 at 19:22
Sentugo.
Ufff Garcia'ya bak
Kupayıda kolay vermişik
İyinin kötüsü bir sezondu.Gelecek sezon 4te4 yaparak tüm kupaları silip süpüreceğimizi umuyorum.
Sentugo.
Rövanşı almışık iyi bari![]()
Helal olsun yani ne diyelim![]()
Alireza varken kadro durumum.
REKOR FİYATA ELİREZA'YI SATTIM. Hiç bir oyuncu 55 milyondan değerli değildir.
TRANSFER DÖNEMİ
Gelenler:
Gidenler:
Mody Keleply: Adını Mody Kelepir olarak değiştirmiştimHatta Moda Kelepir yapsam da iyiydi. Gol atamadı, geçen sezonun ikinci yarısı kiralamıştık şimdi iyi sattık. 22.5 milyon pound.
Johan Roda: Defansif özellikleri çok üst düzey olsa bile Yavaş kalıyordu. 17.25 milyon pound + %50 pay
Nuno Varao: Teklif geldi, pazarlık yaptık ve sattım. 38.5 milyon pound.
Alireza Yousefi: Yapacak hiç bir şey yok. Yerini doldurmak çok zor olacak, Iseka dolduramaz onun yerini. Bonuslarla birlikte 55 milyon pound + kardan %20 pay
Küçük bir hesaplamayla kiralıklar dahil toplam net gelir 160 milyon poundu geçmiş bu sene
Sentugo.
Gidenlerden yine harika bi gelir elde etmişiz. Gelenlerde iyi 2 sene sonra onlarıda bu fiyatlara yollarsın.![]()
Katılıyorum. Sanırım artık her sene bu rakamlara ulaşabilirim... Eğer satarsam tabi...
![]()
Sentugo.
Transferler yine her zaman ki gibi şahaneFavini'yi satmamışsın şaşırdım
![]()
Iseka yeterli bir transfer değil bence.