-
26.Haziran.2014, 18:46
Taktikte çok büyük defolar var bana göre.Bu taktikle başarılı olmak çok zor bana göre.
İlk olarak "Defanstan Kısa Paslarla Çık" ve "Dikine Pas Yap" komutunu aynı anda seçmişsin.Bu defansif oyuncuların paslaşırken ağır tempoda pas yapmasını ama rakip yarı sahaya geçtiğinde ileriye doğru hızlı tempoda paslaşmanı sağlar.Defanstan topu yavaş çıkarttığından rakibin savunmaya yerleşmesine fırsat tanıyorsun bunun üstüne dikine pas yaptığından dolayı yerleşik savunma arasında daha riskli paslar yapıyorsun.Bu topu çok daha kolay kaybetmene sebep olacaktır.
İkinci olarak hücum oyuncularının rolleri yanlış bana göre.Tek forvet yardımcı oyuncu kullanıyorsun ama 2 tane çizgiyi kullanan kanat oyuncun var.Forvetini ceza sahası içinde ve çevresinde destekleyebilecek oyuncun yok.Forvet oyuncusu verdiğin rol icabıyla pas atıp kaçabilecek bir oyuncu bulmakta zorlanıyordur.Sadece AMC mevkisindeki oyuncu ceza sahası içine giren oyuncu.Kanatların çizgide MC oyuncun ise kaleye 25-30 metre mesafede konumlanıyor.Rakip rahatlıkla AMC oyuncunu markaj altına alacaktır bu yüzden ve tamamen hücumda kilitlenecektir takım.
Mesaj Yetkileri