Gelebilecek aslında en iyi takımlardan biri gelmiş belki Benfica,Atletico eşlemesinden biri olabilirdi ama umarım bundan sonraki turlarda onların galibiyle eşleşmişindir![]()
Gelebilecek aslında en iyi takımlardan biri gelmiş belki Benfica,Atletico eşlemesinden biri olabilirdi ama umarım bundan sonraki turlarda onların galibiyle eşleşmişindir![]()
SERIE A - 32.HAFTA
Roma'yı 4.kez Yaktık
Spoiler: Maç Verileri
SERIE A - 33.HAFTA
Yedeklerle Gelen Galibiyet
SERIE A - 34.HAFTA
Icardi Attı Şampiyonluk Geldi !!!
PUAN TABLOSU
Ligin bitimine 5 hafta kala matematiksel olarak şampiyonluğumuzu garantiledik. Napoli'nin Catania'ya 1-0 yenilmesi ve bizimde evimizde Juventus'u 3-1 yenmemizle Milano sokakları Mavilere boyandı. Takımdaki hava müthiş. Şimdi tek bir hedef kaldı o da UEFA ŞAMPİYONLAR LİGİ
UEFA ŞAMPİYONLAR LİGİ ÇEYREK FİNAL 1.VE 2.MAÇLARI
1.MAÇ : MANCHESTER UNITED FC 2-2 INTER FC
Spoiler: Kadrolar
2.MAÇ : INTER FC 2-1 MANCHESTER UNITED FC
Beklenilenin aksine 2 maçta da çok zorlandık lakin 2.maçta Rodrigo'nun resitaliyle yarı finale kanatlandık. Mata ve Van Persie gerçekten çok zorladı bizi.
YARI FİNAL EŞLEŞMELERİ
![]()
Gönül isterdi ki Benfica gelsin. Kaybedeceksek finalde kaybederdik fakat Bayern'in kadroya da bir baktığımızda ne Barça ne PSG ne de Manu'nun esamesi okunmuyor maalesef. Korkak oynamayacağız, şans da gerek biraz
Ezilmişiz biraz, Manu istatistiklerini gördükten sonra Bayern'den bir kat daha fazla korkmaya başladım açıkcası olur da finale ismimizi yazdırırsak Benfica finalde gelsin![]()
Madrid Benfica'dan surpriz bekliyorum açıkçası.
Bayern'i de elersin inşallah.
Zulmü alkışlayamam, zâlimi asla sevemem;Gelenin keyfi için geçmişe kalkıp sövemem..
Bencede benfica gelsin tabi önceliğimiz bayern
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Öncelikle sağolun yorumlar için. @Leonadias, ezilmek demeyelim de taktiksel gereklilikten ötürü böyle bir istatistik tablosu çıktı ortaya. Manu çok iyi pas yapan bir takım, aynı zamanda çok etkili kanat oyuncuları ve Van Persie gibi üst düzey bir santrafora sahipler. Karşımızda 2 seçenek vardı, ya onların pas oyununu alan daraltıp presle bozmak, ya da kendi yarı sahamıza çekilip katı savunmayla sabırlı bir şekilde kontra toplar aramaktı. Biz 2. seçeneği seçtik ilk maçta ve gayet avantajlı bir skor elde ettik. 2.maçta da ilk seçeneği kullandık ve nitekim yarı finale adımızı yazdırdık. Benimde içimden Benfica geçiyor final adına sürpriz gelebilir. Real Madrid güç bela gruplardan çıktı. Ama ne de olsa geçen yılın şampiyonu onlar (oyunda da öyle oldu). Futbol şansı yanımızda olursa bu sene kupaya uzanırız inşallah![]()
Bayern zor olacak ama kazanabiliriz.Kolay gelsin![]()
SERIE A SONA ERDİ !
Şampiyonluğu garantilediğimiz için kalan 5 maçı yardımcı antrenöre devrettik. O da sağolsun mağlubiyet yüzü göstermedi bize ve 2.sezonumuzda namağlup şampiyon olduk.
Spoiler: SEZON SONU PUAN TABLOSU VE OYUNCU VERİLERİ
Spoiler: Sezonun " EN "LERİ
SEZONUN XI' İ
( Handanovic, Ranocchia, Caner, Kovacic ve Icardi 5'lisiyle sezona damga vurduk =) )
UEFA ŞAMPİYONLAR LİGİ YARI FİNAL 1 VE 2.MAÇ
1.MAÇ : BAYERN MÜNİH 1-1 FC INTER
2.MAÇ : FC INTER 0-0 BAYERN MÜNİH
İki maçta da sabırlı ve dikkatli futbolla güçlü rakibimizi turnuvanın dışına ittik. Bayern'de; Robben, Müller(ilk maçta), Alaba gibi isimlerin sakat olması işimize geldi. Bu turda kalecimiz Handanovic kalitesini birkez daha bizlere gösterdi.
Tebrikler Namağlup şampiyon olmuşsun. Ve ŞL de de finale çıkmışsın. Peki finalde kim çıktı?
UEFA ŞAMPİYONLAR LİGİ - FİNAL 2014/2015
REAL MADRİD CF vs FC INTERNAZIONALE
TARİH : 30/05/2015
YER : Berlin Olimpiyat Stadı
HAKEM : Antony Gautier ( Fransa Futbol Federasyonu)
FİNALE NASIL GELDİLER ?
Geri dönüşü olmayan bir maç. Tek sonuç, iki takım, tek kupa..
Geçen yılın ŞL şampiyonuyla oynamak gözümüzü korkutmuyor değil. Gruplardan itibaren kura şansımız da yaver gitmedi ve hep takımı yıpratan maçlar oynadık. Takımda moraller üst seviyede. İnanıyoruz, başarmak için önümüzde son 90 dakika
Maçı yarın akşam paylaşacağım. O zamana kadar skor tahminlerinizi alabilirim
Real gelmese idi iyii idi adamlar juve hariç hepsinden gol yemişler ama fazlasınıda atmışlar.İyi savunma iyi hücumla olmayacak bir şey değil.
Bayern'i elemen harikulade, üstelik 2.maçta ki taktiksel bilgine de bayıldım. Umarım şampiyon oluruz.
Arkadaşlar final maçını yaparken pc mavi ekran hatası verdi 2-1 öndeydik ve uzatmalar oynanıyordu. Pc kapandı ve birdaha açılmadı. Sanırım ekran kartı bozuldu. Ekran kartsz açılıyor pc ama ekran kartını takınca açılmıyor. Sizce sorun ne olabilir ????? Kariyere mi yanayım yoksa ekran kartının bozulmuş olma ihtimaline mi bilemedim![]()
Eyvallah dostum.. Görünürde hiç bişey yok, koku falan da gelmedi ilk baştan bende öyle düşündüm ekran kartı yandı heralde diye de koku falan yok. Diğer pcye taktım ekran geldi ama çizik çizik şekilde geldi ve windows yükleme ekranından sonra o pc de açılmadı. Sanırım yeni bir ekran kartı gerek oyuna da giremiyorum ekran kartsız. pc'nin kendi dahili ekran kartı var nvidia 793mb dandirik bişey ama kurtarmıyo tabi, giremiyorum oyuna..
Ayni durum ben de de olmustu bir kac ay once.. ekran karti bozulmustu ve maalesef laptop da yanmisti artik yenisi almak zorundaydim. Umarim sen de en azindan bir cozum bulunabilir.
Artık geçmiş olsun demekten başka çare yok, göstereceksin birine o artık ne olduğunu söyleyecek inşallah bir şey yoktur.
Geçmiş olsun umarım en kısa zamanda çözersin.
Geçmiş olsun![]()
Arkadaşlar hepinize ilginiz için teşekkür ederim. Fakat bilgisayarım tamamen bozulmuş durumda ve tamir ettirene kadar kariyere devam edemeyeceğim. Oyunu ve save game i yedekledim. Eğer kariyeri geçici olarak kapatma gibi bir şansım varsa öyle yapmak istiyorum. Tamirden sonra tekrardan devam edeceğim. Hepinize bol FM'li günler![]()
Kariyer sahibi isteği üzerine konu tekrar aktiftir.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
We Are The Champion !!!
Yine bilgi becerinle takıma kupayı kazandırmışsın güzel başarı istatistiklere bu sefer takılmıyorum![]()
Tebrikler şampiyon
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi