Hocam bi sorum oalcaktı sol kanat kanat oyuncusu olarak sağ kanat ise içe kat eden kanat oyuncusu olarak oynuyor acaba bunların yerini değiştirsem sorun olur mu ? yani sol kanat ike olsa sağ kanat ko olsa aynı verimi alabilirmiyim ?
Hocam bi sorum oalcaktı sol kanat kanat oyuncusu olarak sağ kanat ise içe kat eden kanat oyuncusu olarak oynuyor acaba bunların yerini değiştirsem sorun olur mu ? yani sol kanat ike olsa sağ kanat ko olsa aynı verimi alabilirmiyim ?
Taktik hakkında bir kaç sorum olacak.
Öncelikle çok kart görüyor oyuncularım. Sezonun sonuna geldim hala düzelmedi. Bu durumu nasıl düzeltebiliriz?
İkincisi defansın arkasına çok top düşüyor. Zamanla oturur dedim ama çok da farketmedi ?
elazıgsporla deniyorum sezon basından beri ama yönetimle kanlı bıcaklı durumdayız18 macta 2 galibiyetim var sonuncu sıradayım denedigim takım elazıgspor oldugu için basarılı olamıyorum belki yazıdıgn degişiklikleride deneyecegim olmazsa zaten kovulmam an meselesi
![]()
forumun ve lato taktik serisinin en iyi taktiği diyebilirim bu taktiğe fakat gene de yeterli değil bence.Ama bu taktik bu sene 3 lü orta saha lı taktiklerin favori olduğunu gösterir bence