Tottenham yenilgisi dışında herşey çok iyi.
Tottenham yenilgisi dışında herşey çok iyi.
Hedef 3.lük olsun kardeşim (:
Manchester City çok gariptir berbat durumdalar![]()
teşekkür ederim.
zor kardeşim. Newcastle hiç beklemediğimiz bir performans gösteriyor.
6. TUR - CHARLTON(D)
32. HAFTA - SUNDERLAND(E)
YENİ SÖZLEŞMEYİ DE KAPTIK. ESKİ SÖZLEŞMEMİZDE BULUNAN 1,6 MİLYON EURO'DAN, 3 MİLYON EURO + %10 ZAM'A KARŞILIK HAZİRAN 2017'YE KADAR ANLAŞTIK YÖNETİMLE.
33. HAFTA - CHELSEA(D)
34. HAFTA - MANCHESTER CİTY(D)
Gerrard atılmasa City maçını da alabilirdik.İyiyiz devam.
İyi gidiyoruz![]()
Çok gol yiyoruz. Buna çözüm bulman gerek. Ayrıca Chelsea maçı efsane olmuş![]()
Rakiplere inanılmaz gol atıyoruz çok pozisyona giriyoruz ama onların geldiği bir kaç atak bizimkilerden daha önem arz ediyor bunu seneye kesinlikle hazırlık döneminde halletmeliyiz kanka
Maç öncesi ve Normal antremanlarda Savunma'ya ağırlık ver.Düzelir diye umuyorum.
evet ama olmadı.
teşekkür ederim.
Kilimlispor'un laneti galiba.o zamanda gol atamıyoruz ki???
YARI FİNAL - NEWCASTLE(D)
35. HAFTA - CARDİFF(E)
REHAVETE KAPILDIK!!!
JOSE ENRİQUE'Yİ BİÇTİLER!!!! 8-9 AY YOK!!!! SOL BEK ŞART!!
36. HAFTA - NORWİCH(D)
37. HAFTA - HULL(E)
ŞAMPİYONLAR LİGİ HAYAL GİBİ!!!SON MAÇI KAZANSAK BİLE ARSENAL'İN PUAN KAYBETMESİ LAZIM!!!
VİCTOR MOSES'İ DE KAYBETTİK. 3 AY YOK.
AYRICA LUCAS LEVİA'NIN 3. KEZ KIRMIZI KART GÖRDÜĞÜ İÇİN 3 MAÇ CEZA + FEDERASYONDAN DA 2 MAÇ CEZA ALDI. YANİ FA CUP FİNALİNE BİR KAYIP DAHA VERDİK.
Baines muhteşem bir sol bek,inanılmaz frikik atışları var,hem defansif hem ofansif yönden etkili fakat te sorun ezeli rakibimiz everton da olması![]()
kusura bakmayın arkadaşlar. cumartesi sınavım var. 2 gün sonra istanbul'a gideceğim. kariyeri sonlandırmak zorundayım. sınavdan sonra gümbür gümbür farklı bir takımla dönmek istiyorum. merak edenlere ligi 5. bitirdik. FA Cupta 2. olduk. LUİS SUAREZ 1 sarı kartla sezonu tamamladı. Golden Boot'u LUİS SUAREZ aldı, 3.'lüğü de JACKSON MARTİNEZ aldı. yeni sezona başlamıştım ama bu sefer de Avrupa Ligi oynanmıyor. data hatası var. oyundan soğuttu beni. sinir oldum. başka kariyerde buluşmak üzere.![]()
Sınavda başarılar,başka bir kariyerde görüşürüz o zaman![]()