ilgini sicak tut transfer edecegin futbolcuya. misal enes ne kadar suredir takibindeydi. bu da onemli. sonucta bursadan aldigi para cok fazla degil. zaman icinde daha buyuk bir klupte oynamak istiyorum diye mizmizlanmaya baslar, sen de o ara kancayi takarsin. yalniz surekli transfer listende tutmalisin onu, zaman zaman ovucu sozler de sizdirabilirsin basina. bu da etkilidir. kontrati bitmeye yakin cok daha kolay olacaktir.
zaman zaman kendi oyuncunda da bunu yasarsin. misal canere teklif geldiigi zaman refuse edersem hemen canerin menajeri daha iyi sartlarda kontrat icin yanima geliyor. ayni seyler enes icin de gecerli. bu taktikle bazan oyuncunun klubu kendi geliyor kapina, su fiyata almak ister misin diye
ordaki olay kibarca refuse etmek oluyor, madem cok meraklisin ver 15 milyonu al oluyor. aslinda o degerde olmadigi acik. amac teklifleri engellemek. tabi bu durum oyuncunun kariyeri ile dogrudan alakali oldugu icin zamanla onu rahatsiz ediyor ve transferini istiyor.
bununla alakali soyle bir deneyimim de var. avrupadan br oyuncuya teklif goturdum, klubu cok fazla istedi. gitgide yukari cikti rakamlar. ben de alternatiflere yoneldim, baskasini aldim. bu talip oldugum oyuncu 1-2 ay sonra transfer listesine konuldu. onu ayartmis oldum ama artik planlarimin disinda kalmisti. bunlar bana cok dusuk fiyattan ayni oyuncuyu onerdiler, almadim![]()

Alıntılı Yanıtla