1 ile 30 arası toplam 37 sonuç

Konu: Bir 2. Lig Macerası - Turgutluspor - 1. Sezon

Hybrid View

Cihan Haspolatlı ve Hüseyin Cimşiride alabilirsin orta alanda gayet güzel işler yapıyorlar tecrübeleriyle. Zaten alt liglerde mücadele edeceğin için bir kaç sezon teknikten çok, fiziği ve mentali güçlü adamlar zafere taşıyacaktır seni

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by burakdinc View Post
    İlk sezon işin çok zor. Playoff çok büyük başarı olur
    Quote Originally Posted by Leonadias View Post
    Rodi valla bende pek umutlu değilim
    Büyük çöküş gerçekleşti güncellemeyi yapıyorum

Quote Originally Posted by RagnarLothbrok View Post
    Cihan Haspolatlı ve Hüseyin Cimşiride alabilirsin orta alanda gayet güzel işler yapıyorlar tecrübeleriyle. Zaten alt liglerde mücadele edeceğin için bir kaç sezon teknikten çok, fiziği ve mentali güçlü adamlar zafere taşıyacaktır seni
    bir dahakinde denerim dediklerinizi , teşekkür ederim

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

VE BEKLENEN SON GELDİ!

Olmuyor , olmuyor , ne yapsam bu defans adam olmuyor. Sezon başı kontra atak oynayalım en azından gol yemeyiz dedik. Defansa 10 adam koysam yine yiyecek duruma geldik. Bende yapacak birşey yok attığımdan fazlasını yiyeyim bari dedim , atak oynadım.

Sonuç:

Hücum attım, elinden geleni yapıyor. Özellikle 37'lik Serdar Samatyalı duran toplarda takımı coşturdu. Ancak o defans yok mu o defans , forvetlerim ne kadar atarsa o kadar yediler. Koskoca fikstürde 1 tane galibiyetim var. O da maçı asistanıma bırakmıştım , onuda o aldı. Takımla bir türlü kazamadım. Ardından forvet oyuncularım da birer birer sakatlandı.

Ve beklenen son geldi

Mesaj Yetkileri