Galatasarayın Yeni Teknik Direktörü Şu Anda Düzenlenen Basın Toplantısında Soruları Cevaplıyor.

Uğur Meleke:Hocam Öncelikle Yeni Görevinizde Başarılar Diliyorum. Sizi Bi Tanımak İstiyor Bu Camia Burada Bulunan Tüm İnsanlar Biraz Kendinizi Tanıtabilirmisiniz.

Tabiki. Adım Kaan Torun. Yaşım 35. Teknik Direktörlük Eğitimimi Almanya'da Sürdürdüm Ve En Yüksek Not Olarak Lanse Edilen 1.0 İle Eğitimin Birincisi Oldum. Türkiye'nin En Önemli Takımının Beni İstemesi Başkanla Konuştuğumuz Projeler Beni Fazla İle Heyecanlandırdı. Teklifini Hiç Düşünmeden Kabul Ettim Ve Burada Şu Anda Hayallerime Kavuştuğum Takımıma İmzamı Atmaya Hazırlanıyorum.

Nevzat Dindar:Hocam Tekrar Hoşgeldiniz Takıma Size Şöyle Bir Sorum Olacaktı. Acaba Galatasaray Takımında Oynatmak İstediğiniz Sistem Nedir Bize Biraz Açıklarmısınız?

Tabiki Açıklarım. 3 Senelik Eğitimim de Hep Galatasarayı Takip Ettim Nasıl Oynadıklarını Nasıl Savunma Yapıp Nasıl Hücüm Ettiklerini Analiz Ettim. Daha Takımla Antremana Çıkmadım Heleki Antremana Çıkalım Kamp'a Girelim Hazırlık Maçları Başlasın Kafamdaki Şablonu O Zaman Göreceksiniz.

Yalçın Dümer:Hocam Öncelikle Yeni Görevinizde Başarılar Diliyorum. Benim Sorum Şöyle Olacak , Kafamdaki Şablonu Hazırlık Maçlarında Göreceksiniz Dediniz. Peki Bu Transfer Politikanızı Acaba Nasıl Etkileyecek Ben Onu Merak Ediyorum. Kamp Sırasında Transfer İsteyecekmisiniz?

Yani Şöyle Açıklık Getireyim. Transfer Politikam Biraz Değişik...

Yalçın Dümer:Değişik Derken...

Değişik Derken Şöyle Takım İçin Canını Verecek ve Hiç Durmadan Kendi Oyunun Üstüne Koyacak Oyuncuları Transfer Edeceğiz. İster 30 Yaşında Olsun İsterse 18 21 Yaş Arasında Olsun. Muhakkak Takıma Yararlı Olacak Oyuncuları Transfer Edeceğiz.

Savaş Çorlu:Hocam Öncelikle Başarılar. Galatasarayın Hem Kısa Vadede Hemde Uzun Vadede Hedefleri Neler Olacak Sizin Yönetiminizde.

Bu Sene Bizim İçin Kısa Vadeleri Gerçekleştireceğimiz Sene Olacak. Kısa Vademiz Şöyle Olacak. 1) Türkiye Ligi 2) Türkiye Kupası 3) Türkiye Süper Kupa 4) Şampiyonlar Liginde Maksimum Çeyrek Final. Bunlardan 3 ünü Gerçekleştirme Şansımız Tabiki'de Olacak Ancak İlerisi İçin Şu Anda Hemen Bir Karar Vermedim Ama İlerisi İçin Tek Hedefim Var Oda Bu Kulübe Şampiyonlar Ligi Kupasını Kazandırarak Bir İlki Gerçekleştirmek İstiyorum. Bunun İçinde Sürekli Olarak Türkiye Liginde Şampiyon Olmalıyız.

Mehmet Demirkol: Galatasaraydaki Görevinizde Başarılar Diliyorum. Galatasaray'da Ciddi Bir Borçlanma Durumu Söz Konusu ve Sizinde Az Önce Bahsettiğiniz Konuda İster 30 Yaşında İsterse 18 21 Yaş Arasında Olsun Her Oyuncuyu Transfer Edeceğiz Dediniz. Alt Yapıdan Gelen Oyunculardan Gelir Sağlamaya Çalışacak mısınız?

Alt Yapıdan Her Şekilde Yararlanmaya Çalışacağım. Ancak Bu Borclanma Durumunu Bana Değil Takımımızın Yöneticilerine Sormanız Daha Doğru Olacaktır Ancak Dediğim Gibi İster 30unda Olsun İster 18 İle 21 inde Olsun Her Oyuncuya Kapı Açıktır.