Oyunu belki de en cok duygusal oynayanlardan birisiyimdir.Sevdigim futbolculari daima kayiririm.Ve bir futbolcuyu sevmem icin her zaman ozelliklerinin veya potansiyelinin yuksek olmasini beklemem.
FM 13`te Gaziantepspor`u yonetirken bosta gordugum 17 yasindaki Ilkay adinda bir genci almistim.Antrenorler falan 1-1.5 yildiz veriyorlardi fakat hic takmadim.Boyu 2.07`di galiba, Luca Toni`yi de almistim, takir takir oynuyorlardi valla.Heading`ini 19 yapip Milli Takima almistim, orta kafa gol taktigiyle bayagi gol atmisti.
Arjantin Teknik Direktoruyken, Arjantin Ligi`nde 31-32 yaslarinda bir santrafor vardi, Pablo Luguercio diye, kendisinin ismini ve tipini sevmemden dolayi Arjantin Milli Takimina aliyordum hep.Lavezzi`yi almamistim onu almistim, o derece torpili vardi yani.Ama bize Copa America`yi kazandirdi, gol krali olmustu..
Mesela su anki Japonya kariyerimde 41 yasindaki Dutra takimin ve ligin en iyisi.Ozellikleri fazla iyi degil ama yardiriyor.Seviyorum kendisini.Onunla, idolum Nakamura`yi olene kadar oynatirim.![]()