Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kupadaki favoriniz kim?
- Voters
- 18. You may not vote on this poll
-
Milan
-
Liverpool
-
M. City
-
Olympiakos
-
İnter
-
M. Utd
-
Real Madrid
-
Roma
-
Banegacığım spiker verdi cevabını almışta oldun
, Milan golü yerken defansın dizilişi beni hayretlere duşurdu. Dominguez'i kim tutuyor merak ediyorum kimse mi boş adamı görmez orada , hücum varyasyonları gerçekleştiremiyor daha Milan sürekli topu çeviriyor . Anladığım kadarıyla ortadan mı oynamaya çalışıyor Inzaghi çözemedim kanatlarda ısrarcı olmuyor. Olympiakos ise her sene biraz daha ustune koyarak alttan alttan geliyor . " Kaka Leite " bu Milan'ın efsane teknik direktör arayışında ki amaç nedir sence ? Böyle ilerlerse taktiksel açıdan takım çok verimsiz olacak .
-

Originally Posted by
Leonadias
Banegacığım spiker verdi cevabını almışta oldun
, Milan golü yerken defansın dizilişi beni hayretlere duşurdu. Dominguez'i kim tutuyor merak ediyorum kimse mi boş adamı görmez orada , hücum varyasyonları gerçekleştiremiyor daha Milan sürekli topu çeviriyor . Anladığım kadarıyla ortadan mı oynamaya çalışıyor Inzaghi çözemedim kanatlarda ısrarcı olmuyor. Olympiakos ise her sene biraz daha ustune koyarak alttan alttan geliyor . " Kaka Leite " bu Milan'ın efsane teknik direktör arayışında ki amaç nedir sence ? Böyle ilerlerse taktiksel açıdan takım çok verimsiz olacak .
Takım çok vefa sahibi ya güya İnzaghi'yi aldılar hemen takımın başına.
Bu takım ne Seedorf'un kıymetini bildi, ne de Kaka'nın bu böyle artarak devam da eder bu yönetim olduğu sürece. İnzaghi'nin alt yapıda yaptığı (öyle söyleniyor yani) iyi işler sayesinde geldi bu takımın başına. Ben belirgin bir başarısını hatırlamıyorum ama öyle de bir iş var.
Takımın amacını çözmek imkansız, ortadan gitmeye çalışıyoruz ama gidemiyoruz çünkü net bir oyun kurucu, top dağıtıcımız yok.
Kanatlardan da gidemiyoruz çünkü kanatlarla topu buluşturacak beklerimiz mevcut değil. El Shaarawy'e top atıyolar ama tek başına yapacak bir şeyi yok. Niang da aynı şekilde bek bindirmesini iyi yapmadan adamların yapacak bir şeyi kalmıyor.
Zaccardo yine 1-2 pozisyon yaptı o bindirmeyi ama Michelangelo bunu hiç yapamıyor çünkü asıl mevkisi stoper bu adamın.
Gelen bütün teknik adamlar takıma zarar verip gidiyor, Seedorf tam takıma bir kenetlenme getirmişken görevden gitti. İnzaghi'de bu takımı düzeltecek potansiyel yok, ben bu adama şu haliyle Çorumspor'u emanet etmem ama adamlar gidip koca Milan'ı veriyorlar.
Ben bunları yazarken de gol yiyorduk, çizgiden çıkardık. Bu kafayla devam edersek daha çok zarar görürüz.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
Mesaj Yetkileri