Kariyer kurallarını okudum,kabul ediyorum.
Not;Transfer Güncellemesi kullanıyorum.
Seçili Ligler;
Dün sabah saatlerinde klübü gelen Slaven Bilic herhangi bir neden vermeden istifa etti.Bu istifa üzerine Beşiktaş yönetimi hem ucuz hem de iyi bir hoca ile anlaşmak istediklerini açıkladı.
Bugün öğlen saatlerinde ise klüpte bir hareketlilik söz konusuydu.İçerden çıkan kimsenin ağzından tek kelime dahi çıkmıyordu.Herkes anlaşmış yeni teknik adamın kim olucağı konusunda en küçük bir ipucu bile vermiyordu.
SON DAKİKAA!!
Fikret Orman;Türk bir hocayla anlaştık.Daha önce bir referansı yok ama burdaki klüp yardımcılarıyla takımı iyi yerlere taşıyacaklarına inanıyorum,yarın sabah saatlerinde ise imzaları atacağız.
TARİH 4 Temmuz 2014 YER;Beşiktaş Nevzat Demir Tesisleri
Fikret Orman:Dün açıkladığım o Türk teknik adam şu anda yanımda oturan Osman Tugay Üstel kendisine bütün klubümüz adına hoşgeldin der başarılı olmasını dileriz.
Osman Tugay Üstel;Teşekkür ederim başkanım.Bu büyük camia'nın bir parçası olmak,bu görve beni layık görmeniz beni onurlandırdı.Tekrar tekrar teşekkür ederim.
Muhabir;Osman bey,öncelikle hayırlı olsun.Transfer politikanız hakkında bir bilgi alabilir miyiz?
Osman Tugay Üstel;Elbette,bir tane hem tecrübeli hemde yetenekli bir ortasaha oyuncusu alıcam.İlerleyen günlerde isim netlik kazanır.Kusura bakmayın başka soru almıyacağım gidip bir an önce takımımla tanışmak istiyorum.Teşekkürler.