Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123
61 ile 74 arası toplam 74 sonuç

Konu: Lige RE"START" Attık, Sıra Devler Arenası'nda l 2.Sezon

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Acaba ligin bir kriteri mi var , çözemedim durumu

Start için kaliteli isimler gelmiş (:

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

İyi isimler almışsın. O dediğin durumu bende çözemedim. Vardır bir sebebi yoksa neden kaydetemeyesinki. Bİr kurallara baksana belki orda yazıyordur.
    Bu arada Adanama fark atmışsın. :S

Nesil
    2012
    Yer
    Hatay/İskenderun

Quote Originally Posted by Leonadias View Post
    Acaba ligin bir kriteri mi var , çözemedim durumu

Start için kaliteli isimler gelmiş (:
    Lig için kalitelilermiş süper başladılar

Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
    İyi isimler almışsın. O dediğin durumu bende çözemedim. Vardır bir sebebi yoksa neden kaydetemeyesinki. Bİr kurallara baksana belki orda yazıyordur.
    Bu arada Adanama fark atmışsın. :S
    Kurallara göre yabancı kısıtlaması bile yok ama kadro kayıtta 9 yabancı sınırı ortaya çıkıyor. Adana bana fark attı

Son gün aramıza katıldı. Başarılar diliyorum

Spoiler: Detay 

Lige süper başladık Uyum sorunu maçlarda vardı fark ettiyseniz zaten yemeden bitirmedik maçları Neyseki yediğimizden fazla atıyoruz. Flo, Vilhjalmsson ve Geynrih 10 gol attılar toplamda. Defansta uyum sorununu çözersek bu sezon ligi domine ederiz. Hedef ŞL maçlarına kadar tam takım hazırlanıp iyi şeyler yapmak istiyoruz..

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

ŞL ye kadar uyum sorununu çözersin. Hem ŞL den önce transfer yapma ihtimalin de var.

Adana maçına gelirsek ben dikkat etmemişim.Neyse ilerleyen zamanda sen yenersin.

Ahman güzel takviye olmuşi ligede süper girmişiz. Ne uyum sorunuymuş hocam sendeki sen benim maçları görmedinmi böyle sorunum olsun Stanciu sakat olsun
    (Tövbe tövbee neme lazım sakatlanır makatlanır takımda tek iş yapan adam o )

Nesil
    2012
    Yer
    Hatay/İskenderun

ŞL ye kadar uyum sorununu çözersin. Hem ŞL den önce transfer yapma ihtimalin de var.

Adana maçına gelirsek ben dikkat etmemişim.Neyse ilerleyen zamanda sen yenersin.
    Defans hattı basit hata yapıyor onları çözdükleri zaman bomba gibi gireceğiz ŞL'ye, dediğin gibi Şl maçlarına kadar transfer yapabiliriz bu da bir avantaj

Quote Originally Posted by RagnarLothbrok View Post
    Ahman güzel takviye olmuşi ligede süper girmişiz. Ne uyum sorunuymuş hocam sendeki sen benim maçları görmedinmi böyle sorunum olsun Stanciu sakat olsun
    (Tövbe tövbee neme lazım sakatlanır makatlanır takımda tek iş yapan adam o )
    ben defansı yeniledim sadece orası sorun çıkarıyor, iskeleti pek bozmadım rotasyon oyuncusu çoğu aldığım o yüzden yiyoruz ama atıyoruz da Maşallah diyelim nazar değmesin sakatlanmasın Stanciu Hocam tema için teşekkürler ayrıca

Arkadaşlar o sorunun nedenini bilen var mı kuralları ve kayıt tablosunu attım, 2 Norveçli oyuncum yabancı statüsünde görünüyor 1 tanesi dışarıda kaldı bu yüzden

8. Haftadan kopardık ligi beklediğimden basit oldu hedef geçen sezon 6 puan eksik aldığımız en yüksek puan rekorunu kırmak. Rekor 69 biz şimdiden 24 puana ulaştık. Kaldı 45 diyelim Ligte maçlar böyle devam ederse toplu sonuç atmayı planlıyorum heyecansız tatsız tutsuz oldu böyle

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Daha dur ligi domine edeceksin. Önemli olan bir süre sonra lig olmuyor Avrupa önem kazanıyor.

Dediğin diğer duruma gelince ben çözemedim.Neden olmuş olabilir ki?

Güle güle kullan temayı yakışmış

Nesil
    2012
    Yer
    Hatay/İskenderun

Daha dur ligi domine edeceksin. Önemli olan bir süre sonra lig olmuyor Avrupa önem kazanıyor.

Dediğin diğer duruma gelince ben çözemedim.Neden olmuş olabilir ki?
    Avrupa'yı bekliyoruz heyecanla bakalım

Temmuz ayı için önemli bir yabancı isimle anlaştık fakat gelirse kayıt edemeyeceğiz. Mecburen o iki 2 Norveçli ismi kiralık yollayacağız

Quote Originally Posted by RagnarLothbrok View Post
    Güle güle kullan temayı yakışmış
    Tesekkürler kendim yazıyodum skoru şimdi direk kes yapıyorum sağolun hocam

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Zaten kullanamadığını ya kirala değer kazansın yada değeri varsa direk sat derim.

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Namağlup mu yoksa ?

Nesil
    2012
    Yer
    Hatay/İskenderun

Zaten kullanamadığını ya kirala değer kazansın yada değeri varsa direk sat derim.
    Quote Originally Posted by Leonadias View Post
    Namağlup mu yoksa ?
    Arkadaşlar öncelikle Ramazan bayramınızı kutluyorum ve tüm İslam alemi için hayırlara vesile olmasını diliyorum...

Son bir kaç gündür güncelleme yapamıyorum. Bilgisayarım arızalanmıştı foruma giriş yapamıyordum. Sağolsun bilgisayarımın markasını -reklam olmasın diye yazmıyorum-, bilgisayarı alıp yenisini verdiler. O yüzden kariyerin save dosyası falan gitti Buruk bir sevinç yaşadım Bayramdan sonra yeni bir kariyerde görüşmek üzere, tekrar iyi bayramlar

Nesil
    2014
    Yer
    Utrecht

Bekliyorum hemşehrim.

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Geçmiş olsun. Artık yeni takımını bekliyoruz. Seninde bayramın kutlu olsun.

Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123

Mesaj Yetkileri