Acaba ligin bir kriteri mi var , çözemedim durumu
Start için kaliteli isimler gelmiş (:
Acaba ligin bir kriteri mi var , çözemedim durumu
Start için kaliteli isimler gelmiş (:
İyi isimler almışsın. O dediğin durumu bende çözemedim. Vardır bir sebebi yoksa neden kaydetemeyesinki. Bİr kurallara baksana belki orda yazıyordur.
Bu arada Adanama fark atmışsın. :S
Lig için kalitelilermiş süper başladılar
Kurallara göre yabancı kısıtlaması bile yok ama kadro kayıtta 9 yabancı sınırı ortaya çıkıyor. Adana bana fark attı![]()
![]()
Son gün aramıza katıldı. Başarılar diliyorum
Spoiler: Detay
Lige süper başladıkUyum sorunu maçlarda vardı fark ettiyseniz zaten yemeden bitirmedik maçları
Neyseki yediğimizden fazla atıyoruz. Flo, Vilhjalmsson ve Geynrih 10 gol attılar toplamda. Defansta uyum sorununu çözersek bu sezon ligi domine ederiz. Hedef ŞL maçlarına kadar tam takım hazırlanıp iyi şeyler yapmak istiyoruz..
ŞL ye kadar uyum sorununu çözersin. Hem ŞL den önce transfer yapma ihtimalin de var.
Adana maçına gelirsek ben dikkat etmemişim.Neyse ilerleyen zamanda sen yenersin.![]()
Ahman güzel takviye olmuşi ligede süper girmişiz. Ne uyum sorunuymuş hocam sendeki sen benim maçları görmedinmi böyle sorunum olsun Stanciu sakat olsun![]()
(Tövbe tövbee neme lazım sakatlanır makatlanır takımda tek iş yapan adam o)
Defans hattı basit hata yapıyor onları çözdükleri zaman bomba gibi gireceğiz ŞL'ye, dediğin gibi Şl maçlarına kadar transfer yapabiliriz bu da bir avantaj
![]()
![]()
ben defansı yeniledim sadece orası sorun çıkarıyor, iskeleti pek bozmadım rotasyon oyuncusu çoğu aldığım o yüzden yiyoruz ama atıyoruz da
Maşallah diyelim nazar değmesin sakatlanmasın Stanciu
Hocam tema için teşekkürler ayrıca
Arkadaşlar o sorunun nedenini bilen var mı kuralları ve kayıt tablosunu attım, 2 Norveçli oyuncum yabancı statüsünde görünüyor 1 tanesi dışarıda kaldı bu yüzden
8. Haftadan kopardık ligi beklediğimden basit oldu hedef geçen sezon 6 puan eksik aldığımız en yüksek puan rekorunu kırmak. Rekor 69 biz şimdiden 24 puana ulaştık. Kaldı 45 diyelimLigte maçlar böyle devam ederse toplu sonuç atmayı planlıyorum heyecansız tatsız tutsuz oldu böyle
Daha dur ligi domine edeceksin. Önemli olan bir süre sonra lig olmuyor Avrupa önem kazanıyor.
Dediğin diğer duruma gelince ben çözemedim.Neden olmuş olabilir ki?
Güle güle kullan temayı yakışmış![]()
Avrupa'yı bekliyoruz heyecanla bakalım
Temmuz ayı için önemli bir yabancı isimle anlaştık fakat gelirse kayıt edemeyeceğiz. Mecburen o iki 2 Norveçli ismi kiralık yollayacağız
Tesekkürler kendim yazıyodum skoru şimdi direk kes yapıyorum sağolun hocam![]()
Zaten kullanamadığını ya kirala değer kazansın yada değeri varsa direk sat derim.
Namağlup mu yoksa ?![]()
Arkadaşlar öncelikle Ramazan bayramınızı kutluyorum ve tüm İslam alemi için hayırlara vesile olmasını diliyorum...
Son bir kaç gündür güncelleme yapamıyorum. Bilgisayarım arızalanmıştı foruma giriş yapamıyordum. Sağolsun bilgisayarımın markasını -reklam olmasın diye yazmıyorum-, bilgisayarı alıp yenisini verdiler. O yüzden kariyerin save dosyası falan gittiBuruk bir sevinç yaşadım
Bayramdan sonra yeni bir kariyerde görüşmek üzere, tekrar iyi bayramlar
Bekliyorum hemşehrim.![]()
Geçmiş olsun. Artık yeni takımını bekliyoruz. Seninde bayramın kutlu olsun.