Quote Originally Posted by Sinser View Post
Eleştirel yaklaşıcam biraz...

iş başa duştu diye başlayıp bir çok eklentiden bahsetmişsin..

ama bu yamanın çok eksigi var. ilk 10 sn içinde gözume çarpan demba ba,drogba gibi transferlerin olmayışı. Oyunda Türkçeleşen şampiyonlar liginin champions ligi olması gibi gibi şeyler ve bence çok eksik teşekkur bekliyordun ama "zaman kaybı" olarak degerlendiriyorum eline saglık.
Açıklamları gaye düzgün okuyup oyunu söylediğimin dışında bir yamayla çalıştırmadıysan hiç bir problem çıkmaz, kendim kullanıyorum 2018e kadar geldim hiç bir problemle karşılaşmadım crash dump dahil. Türkiye liglerinde ki tüm takımlar TFF'nin sitesine göre ayarlandı. Transferler 1 temmuzda takımlarına katılıyorlar.
'' Zaman kaybı'' olarak görüyorsan, çok değerli zamanını kaybetmez daha iyisi varsa onu bulmaya çalışırsın.

Quote Originally Posted by World Hollow o1 View Post
Türkiye Kupası geliri yok ?
Oynadığın sürümden veya kullandığın başka yamalarla çakışıyordur muhtemelen 14.3.0 ve 3.1 de herhangi bir sıkıntı yok

Quote Originally Posted by master_zngldk67 View Post
iki dosyayı da seçtiğimde İngiltere'nin yanında çıkan ünlemde şöyle yazıyor kardeşim.

"Isthmian Premier'de 22 takımın yer alması gerekmektedir, ancak sadece 21 tane bulundu."

Sorun İngiltere alt liglerinde. bende editör yok. olsa düzeltebilirdim. küçük bir araştırma ile o ligi tamamlarsan sorun kalmaz diye düşünüyorum.
bende herhangi bir sıkıntı gözükmüyor, blue square ligleri dahil tüm ligler sıkıntısız çalışıyor. oyun sürümünden kaynaklıdır muhtemelen, yada başka bir yamayla beraber kullanıyorsan olabilir.