1 ile 30 arası toplam 416 sonuç

Konu: Mavi Şimşek | Maviye Sevdalı Demirsporlular || Hırvatistan | Sil Baştan [4. Sezon]

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Başarılar dilerim Hemşerim. Mavi Şimşekleri en kısa zamanda zirvede görmek dileğiyle.

Ragnarın önerdiği oyuncular işini görecektir. Her ne kadar ben Hüseyin Çimşirden pek verim alamasamda iyidir. Birde ( Herkese öneriyorum ama duramıyacağım. ) İlk sezonun ortasında Eren Görür boşa düşüyor forvet olarak alabilirsin. Ama çok ofsayta düşüyor bende her sezon açık ara ile önde idi. Fakat iyide gol atıyordu.99 maçta 60 gol civarı atmıştı

Nesil
    2012
    Yer
    ADANA

Quote Originally Posted by ilhancicek View Post
    Başarılar Dilerim.
    Teşekkürler

Quote Originally Posted by RagnarLothbrok View Post
    Başarılar Demirspor korayı keşke almasaydın hiç verim alamadım ben hangi takıma aldıysam pttde. Cihan, muslu, hüseyin cimşir, muhammet reis gibi isimler büyük katkı verecektirler bakmanı öneririm
    Teşekkürler. Hüseyin cimşiri pek sevmem az çektirmedi bana cihan başka takıma gitti ilk önceliğim oydu, reis tenezül bile etmedi

Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
    Başarılar dilerim Hemşerim. Mavi Şimşekleri en kısa zamanda zirvede görmek dileğiyle.

Ragnarın önerdiği oyuncular işini görecektir. Her ne kadar ben Hüseyin Çimşirden pek verim alamasamda iyidir. Birde ( Herkese öneriyorum ama duramıyacağım. ) İlk sezonun ortasında Eren Görür boşa düşüyor forvet olarak alabilirsin. Ama çok ofsayta düşüyor bende her sezon açık ara ile önde idi. Fakat iyide gol atıyordu.99 maçta 60 gol civarı atmıştı
    Teşekkürler. Eren görüre teklif sunacam teşekkürler.
    ADANA DEMİRSPOR

Nesil
    2012
    Yer
    ADANA

ADANA DEMİRSPOR

Mesaj Yetkileri