kariyerine çok büyük başarılarla başlamışsın bunun yanında bence monaco'dan kovulman iyi olmuş zaten her sene başarı insanı bir süre sonra sıkar elche iyidir inşallah bu sene de avrupa ligi'ni bize getirirsin![]()
kariyerine çok büyük başarılarla başlamışsın bunun yanında bence monaco'dan kovulman iyi olmuş zaten her sene başarı insanı bir süre sonra sıkar elche iyidir inşallah bu sene de avrupa ligi'ni bize getirirsin![]()
Spoiler: Profil
Gaetan Courtet, yeni takımımızda yaptığımız ilk transfer oldu. Fransa da geçirdiğim 3 sezon boyunca genel olarak araştırmalarım oldu. Burada görüp beğendiğim ancak Monaco seviyesi olmayan oyuncular vardı.
Courtet de o oyunculardan birisi, 3 sezonda 31 gol atmış. Bedelsiz olarak imzayı atan Courtet artık La Liga da bizim için ter dökecek artık ondan beklentim büyük.
Johann Berg Gudmundsson, bedelsiz olarak transferini gerçekleştirdiğimiz yıldız sol kanat oyuncusu benim çok dikkatimi çekiyordu.
7 gol 6 asist ile geçen sezonu kapatan oyuncuyu bedelsiz olarak almak harika oldu.
Tenik olarak mükemmel bir oyuncu olduğunu biliyordum ve ondan beklentimiz üst seviyede.
Orta alan benim için çok önemlidir ve bu bölgede Alex Barrera harici sağlam oyuncu yoktu. MC de güvendiğim isimlerden birisi olacak Salih yalnız Salih'i zaman zaman AMC olarak da oynatacağım çünkü burada bana göre daha etkili.
Fenerbahçe ile uzun süren pazarlıklarla fiyatı 4.6 MN €'ya çektik ve transferi gerçekleştirdik.
İnanılmaz yetenekli bir kaleci olmasa bile bedelsiz iken kesinlikle kaçırılmayacak bir kaleci idi. Javi Jimenez'i kale bölgesinde AS olması için aldık ve öyle de olacak.
Kanatlardan birisini Almanya'dan bulduk ve ülkemize getirdik. Augsburg'dan 5 MN €'ya anlaştığımız Clemens'den beklentiler çok..
24 yaşındaki genç oyuncudan iyi bir performans sergilemesini ve fiyatının biraz üstünde satıp kâr ettirmesini bekliyorum.
Bir türlü beklenen patlamayı yapamayan bir başka Fransız oyuncu Thievy'i 1.5 MN € karşılığında Espanyol'dan satın aldık.
Alternatif olarak elimizin altında bulunması iyi olacak bizim için çünkü yedek kulübesi çok zayıftı.
Sol bek sorunumuzu Dortmund'un yıldız ismi Schmalzer ile çözdük. 2 MN € gibi inanılmaz ucuz bir fiyata anlaştık kendisi ile.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Orta alan için bir diğer genç oyuncumuz da Dortmund'un gelecek vadeden yıldızlarından Milan Jojic oldu.
3.2 MN € gibi gayet cüzi bir fiyata anlaştık kulübü ile ve transferi bitirdik. Sezon sonunda gayet iyi bir fiyata okutmak istiyoruz eğer bekleneni alırsak...
Geçen sezon 7. olan bu ekipte göreve geldiğim günden bu yana bir bölgenin seviye atlaması gerekiyordu.
Takımı süzdük ve her bölge yeterli seviyede idi ama savunma hattı inanılmaz derecede basit oyuncularla doluydu.
Kaleci'yi savunma 4'lüsü ile her zaman bir tutarım çünkü o 4 adamı tamamlayan kişi odur. Biz bu 5 adamı değiştirerek büyük bir kumar oynadık diye düşünüyorum..
Eğer bu 5'li birbirine alışırsa çok güzel işler yaparız savunma kısmında ama tersi olursa benim gibi hücum oynayan birisi için pek güzel olmaz.
Lamine Sane'yi 3.7 MN €'ya renklerimize bağladık.
Savunmayı tamamen bahsettiğimden yukarıda bahsettim, Sane'nin yanına aldığımız bir diğer isim de Kana Biyik oldu. 7.5 MN € ödedik kendisine.
Takımın transfer dönemindeki en pahalı oyuncusu oldu bunu da belirtmekte fayda var.
Bu transfer döneminin bombası da Valentin Eyssric oldu. Geçen sezon Nice maçında gözüme takılan bu genç arkadaş geride bıraktığımız o sezonu 17 gol 3 asist ile tamamladı.
AMR/C bölgesi için bomba transferimiz olarak gördüğüm bu isim umarım beni yanıltmaz. 4.2 MN € gibi inanılmaz ucuz bir fiyata transfer ettik kendisini bu açıdan çok büyük bir zararımız olamaz.
24 yaşındaki Fransız yıldızı eğer Monaco'dan kovulmasaydım oraya da almayı planlıyordum ama buraya kısmetmiş.
Norveç milli takımındaki kısa süremde tanıdık bu arkadaşı. Sağ bek için oldukça kaliteli bir isim ve buradaki eksiği onunla gidereceğiz.
2 MN €'ya aldık ve iyi oynayacağına inanıyoruz.
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Hazırlık kampımızı Fransa da yaptık. Güzel maçlar oynadık ve iyi skorlar alarak taraftarımızı sevindirdik.
Oyuncuların bireysel yeteneklerini öğrendik ve önümüzdeki elemelerde ona göre yolumuzu izleyeceğiz. Racing maçı benim için çok duygusal bir maç oldu diyebilirim çünkü şuan 10 tane attığımız takım bir zamanlar Ligue 1 de o sonuçla maç kazanıyordu.
Monaco ile gol rekoru kırmaya çalışırken rekorun sahibi 1959/60 senesinde attığı 118 gol ile Racing CFF takımı imiş. Ben 107 gol atabildim ve rekora ulaşamadım halen o içimde ukte kalmıştır hatta.
Eksik kalan gollerin 10 tanesini Racing'e attık ama yine yetişemedik.
Uefa Avrupa Ligi - 3. Ön Eleme Turu
Uefa Avrupa Ligi - 3. Ön Eleme Turu
İlk resmi maçımda deplasmanda Hajduk'a karşı inanılmaz rahat bir maç çıkardık ama evimizde durum böyle olmadı.
45+1 de yediğimiz gol çok sıkıntılı bir 2. yarı geçirmemizi sağladı. Oyun olarak inanılmaz ezdik rakibimizi ama golü atamadıktan sonra futbolda kesin diye bir kavram yok...
Çok net pozisyonlar verdik ben turu elimizde tutmak için bir çok hamle yaptım ama olmadı. 88 de bizi rahatlatan golü çok çok geç de olsa attık.
Yeni rakip Dinamo Moskova oldu, ben takımda bu turu da geçecek gücü görüyorum.
Ben bu kadar adamı bir tur oynamak için almadım, UEFA da gruplara kalıp oradan da çıkacağız.
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!