Ciddi İdman Demişti de Ciddiye Almamıştım

Gerçekten denilen gibi ciddi olacağını hiç düşünmemiştim. Geçen günkü gibi yine normal ama sert bir idman olur diye düşünmüştüm. Ama sandığımdan çok daha sıkı ve yorucu bir idman olmuştu. O zaman A takımla idmana çıktığımı ilk defa hissetmiştim. Oldukça yorulmuştum ama kendimi hala mutlu hissediyordum. İdman bitiminde sahanın köşesine biraz oturup dinlenme ihtiyacı duydum. Oyuncular idman sahasını terk ediyorlardı ve hala dinç gözüküyorlardı. Kondisyon eksiğimin olduğunu o an anlamıştım. Daha çok çalışmalı ve en azından o seviyelere gelebilmeliydim.

İdman bittiğinde ben hala sahadaydım ve düz koşular yapıyordum. Bu hocanın gözünden kaçmamalıydı. Beni görsün, azmimi görsün diye söyleniyordum kendi kendime. Bir yarım saat sonunda artık bedenim iflas etmek üzereydi. Tam idmanı bırakacakken hocamın bana doğru geldini gördüm. Sadece "Azmini takdir ettim, oğlum." dedi bana. Sevinmiştim. Sadece güldüm ve kaleye güzel bir şut çektim. Biraz taktik verdi bana çekeceğim şutlar konusunda. İdman sonunda beraber terk ettik sahayı. "Oluyorum ben ya !!"dedim kendi kendime. Sanırım bu fırsat ayağıma bir kere gelecekti. Değerlendirmek için elimden geleni yapmalıydım. Hocayla vedalaştım ve evin yolunun tutmak için tesisi terk ettim.

Bir kaç adım attım ve bir çocuğun elinde topla bana doğru koştuğunu gördüm. "Abii sen yeni transfer misin ?" dedi bana heyecanla. "Evet."dedim çocuğa. "Abi takım çok kötü. Her maçını takip ediyorum. Sen bizi kurtarabilecek misin ?"dedi bana parlayan gözlerle. "Belki, neden olmasın ?" diyebildim ve yürümeye devam ettim. Arkamdan koşarak "biraz top oynamaz mısın benimle?" dedi. "Üzgünüm küçük dostum çok yorgunum." dedüm solgun bir şekilde. Üzülerek yoluna devam etti çocuk. Ben de üzüldüm tabi ama elimden bişey gelmezdi. Çok yorgundum. Eve geldiğimde o yorgunlukla deliksiz bir uyku çekmişim..

Hikayenin akışı bana çok yavaş geldi. İsterseniz biraz hızlandırabilirim. Ama böyle iyi derseniz de böyle devam ederim. Sizin kararınıza bırakıyorum. Şimdilik bu kadar. Akşam yeni bir güncelleme fikirleriniz ve yorumlarınıza göre devam edecek. Sevgiler...