Başarılar.![]()
Kurada çekebilecek en iyisini çektiğimizi düşünüyorum.
Lige verilen arada oyuncular maç temposuna girsin diye hazırlık maçı yapmayı düşündüm. Yeni transferlerin hepsini ilk 11 başlattım takıma alışmaya başlasınlar diye
ADANA DEMİRSPOR
[YOUTUBE="uPBwZ3BEg5Y"]Şimşekler Grubu, 1461 Trabzon maçı öncesi takım otobüsünü stadyuma uğurladı[/YOUTUBE]
[YOUTUBE="JvAfovoCNTk"]Maç sırasında taraftarlarımızın destekleri[/YOUTUBE]
ADANA DEMİRSPOR
[YOUTUBE="-baUbMf8oxQ"]Adana Demirspor - G.Antep B.Bld[/YOUTUBE]
ADANA DEMİRSPOR
Nasıl erenin performansı memnunmusun
Şimdiden sözleşmesi biteceklerle sözleşme yap bedelsiz gelebilenleri al 6 ayda takuma alışsınlar ama çok alma
Sözleşmeleri bitecek olanları baktım. Alırsam bir kişi alacam onda da kararsızım. ''Kezman'' bedelsiz transfer ama takımda 3 yabancı var alırsam oynayamaz. Eren'e gelirsek yavaş yavaş hazırlanıyor. Alanzinho sakatlandı o kötü oldu çünkü Eren'e bi pas atıyordu direk ayağına birde Eren öyle bi depar atıyorki Bale=Eren
Takımda resmen oyuncu kalmadı. Sakatlar kervanı var ve yeniside eklendi. Cezalı oyuncular var 3 tane, takım yorgun. Ligdeki 2. mağlubiyetimizi aldık
ADANA DEMİRSPOR
Lig sonuna doğru olacak bunlar, zayıf rakiplere karşı ufak ufak rotasyona gidelim kilit oyuncuları birer ikişer dinlendirelim
[YOUTUBE="B_phi6KYoJU"]Adana Demirspor Samsun Deplasmanı[/YOUTUBE]
ADANA DEMİRSPOR
Adana Derbisi yaklaştı. Futbolcularla kampa girdik. Şimşekler Grubu Kampı baskına geldi![]()
[YOUTUBE="67InZk4fLYw"]Demirspor Taraftarı Tesis Baskını[/YOUTUBE]
ADANA DEMİRSPOR
Alt yapında 2-3 yıldız gençler varsa arada onlarada şans ver. Erene bol orta gelmesini sağla güzel kafa golu atar.
Gençlere bol bol şans veriyorum, onlar benim geleceğim. Eren yeni iyileşti. Adana maçında oynar mı bilmem
A.Demirspor'da Eksikler: Koray Avcı (4 hafta yok), Alanzinho ve Eren Görür (Yeni iyileştiler)
Adanaspor'da Eksikler: İlkem Özkaynak, Ergin Keleş, Marco Vucetic (sakat), Fatih Şen (cezalı)
ADANA DEMİRSPOR
Başarılar. Adana Demirsporludur.![]()
[YOUTUBE="_ydBFzAin9E"]ADS Koreografi[/YOUTUBE]
[YOUTUBE="8N4JBhbrl6s"]Adana Demirspor - Adanaspor / Bütün Stad Ads Ads[/YOUTUBE]
[YOUTUBE="kqERll3Nj-k"]ŞİMŞEKLER GRUBU[/YOUTUBE]
ADANA DEMİRSPOR
Hoppaaa portakalı soymuşuz resmen pusathan abi alınmasında![]()
Skoru yanlış yazdım kusura bakmayın
[YOUTUBE="8Zx6771byQU"]ŞİMŞEKLER GRUBU ANKARA DEPLASMANINDA[/YOUTUBE]
ADANA DEMİRSPOR
Pusathan buralarda seni eziliyorlar
Elendin sandım skoru yanlış yazmışın şükür![]()
ADANA DEMİRSPOR
Çok fazla şut atıyoruz ve kalemizde fazla şut görmüyoruz.Bu gerçekten iyi.Alanzinho'da iyi fiyata gitmiş.Bedelsiz gelmişti sanırım?
ADANA DEMİRSPOR
Süper lige direk çıkmayı garantiledik. Şampiyon olup Süper Lige direk gitmek istiyoruz.
ADANA DEMİRSPOR
Şu ana kadar Süper Lig takımlarıyla karşılaşmadık. Kurallarda çok şanslıyız galiba
ADANA DEMİRSPOR
Ballı kuralar çekmişsin. Ligde direk yükselmen güzel olmuş.
Yaf ne yapmışın turuncularıma. Tiago niye oynamamış ki acaba ? Ben olsam İzzeti oynatmazdım beceriksiz beni çok yaktı. Talha yı da gitmiş orta sahada oynatmış. Forvet arkasında daha verimli oynuyor.
Neyse Süper ligde acısını çıkarırız.![]()
1) Şampiyonluğu daha ilan edemedik
2) Eren Görür 14 ay sahalardan uzak kalacak. Eren'in sözleşmesini sizce fest edelim mi? ya da sizin bir düşünceniz var mı? Yorumunuzu bekliyorum
ADANA DEMİRSPOR
Bende bu kadar hiç sakatlanmamıştı. Bence elinde dursun. Sonra rotasyonda bile rahat kullanırsın.