Sayfa 17 / 19 İlkİlk ... 71516171819 SonSon
481 ile 510 arası toplam 547 sonuç

Konu: Sentugo - Sadece Türkler Bursaspor (14. sezon)

Haydaa 5-1 nedir öyle ya, skor biraz küçük olsa geçeriz derdimde 5 abi ya. Çıkmadık candan ümit kesilmez diyoruz !

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul, Muğla

Bayern'in seninle bir alıp veremediği var Bir ara 7 atmışlardı yanlış hatırlamıyorsam ?

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Bence elendik 3-1 4-1 falan belkide 5-1 çok ağır , gol yemeyeceğiz atacağız biraz zor

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Sentugo.

İlk maç taktı bizi o son golü yemiyecektik sentugo.. tur bizdeydi..

Diğerki sezon yine alalım ŞL'yi.

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

İlk yarı muaazzam geçmiş te pek fazla şut atamamışız kaleye.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by RagnarLothbrok View Post
    İlk maç taktı bizi o son golü yemiyecektik sentugo.. tur bizdeydi..
    Quote Originally Posted by emirby View Post
    Diğerki sezon yine alalım ŞL'yi.
    Quote Originally Posted by Leonadias View Post
    İlk yarı muaazzam geçmiş te pek fazla şut atamamışız kaleye.
    Evet abiler. Resmen deplasman taktiği yapmam gerekirdi. Hatta ve hatta gözlemcimin tavsiyelerine uymam gerekirdi. Malesef orada 5 yiyince yarı finalde elendik

BEN ÇOK SİNİRLENDİM BU DURUMA. Kaç senedir kadromuz çok iyi, elimizde benzersiz yabancılar var, Favini var Madem şampiyonlar ligini yabancılarla alamadım. O zaman

TÜM YABANCILARI SATIP SADECE TÜRKLERLE OYNAYACAĞIM!

Zaten bunun sinyallerini veriyordum ama bu kupada 5 yemek beni buna teşvik etti. Türklerle de 5 yeriz en kötü

Şimdi ligin son görsellerini de paylaşıyorum. Barca'dan teklif geldi ama gitmiyoruz. Sponsorluk ve forma satış gelirlerimizi epey arttırdık.

Sentugo.

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

O sıralamada yabancılar gidince ilk sırayı alacağımızdan hiç şüphem yok. Benim hedefimi 14.sezonda gerçekleştiriyorsun bakalım ben ne zaman yapabileceğim. Favini kalsın ya Bir de yurt dışında bu kadar satışı etkileyen unsur nedir bağlantılı olduğumuz kulupse o kulüpler kim?

Hayırlısı olsun,Türklerle işin çok zorlaştı

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Çok güzel bir düşünce aslında ilk başta bende öyle düşünmüştüm ama bazı bölgelere kaliteli türk oyuncu bulmak çok. Özellikle stoper ile kalede pek iyi regen çıkmıyor oda sıkıntı yaratıyor. Benim kariyerde şansıma stoper hariç her bölgede sağlam türklerim var ama performansları bazen çok kötü olabiliyor. Maç seçiyor akılsızlar.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Leonadias View Post
    O sıralamada yabancılar gidince ilk sırayı alacağımızdan hiç şüphem yok. Benim hedefimi 14.sezonda gerçekleştiriyorsun bakalım ben ne zaman yapabileceğim. Favini kalsın ya Bir de yurt dışında bu kadar satışı etkileyen unsur nedir bağlantılı olduğumuz kulupse o kulüpler kim?
    Gördüğün üzere yurt dışına yaptığım satış üçte ikisini oluşturuyor. Bu kulüpler

Favini'yi satmaya kıyamam, onu kiralayıp duracağım...

Bu kadar etkileyen unsur kulübün itibarının artması. Kaç senedir Avrupada sürekli başarılıyım ve en itibarlı kulüplerin başında geliyorum. Bu aynı şekilde oyuncunun dünyadaki itibarını da arttırıyor ve saha çok satış oluyor. Yani direk pilot kulüplerle alakası da yok. Tamamiyle başarı ile alakası var.
    Sentugo.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
    Çok güzel bir düşünce aslında ilk başta bende öyle düşünmüştüm ama bazı bölgelere kaliteli türk oyuncu bulmak çok. Özellikle stoper ile kalede pek iyi regen çıkmıyor oda sıkıntı yaratıyor. Benim kariyerde şansıma stoper hariç her bölgede sağlam türklerim var ama performansları bazen çok kötü olabiliyor. Maç seçiyor akılsızlar.
    Stoperde benim altyapıdan çıkan oyuncularım var. İkisinin de boyu kısa ama olsun. Yapacak hiç bir şey yok.

Özellikle Favini'nin yerini dolduramayız.

Bir de Defansif Oyun kurucu bulmakta zorlanıyorum.

Üstüne üstlük alternatif, yedekte duracak bir sağ bek de yok. Çünkü ben sağ kanat bek kullanıyorum...

Epey oyuncu kurcalıyorum bakalım neler olacak.

Ama kararımdan dönmeyeceğim.
    Sentugo.

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Tamam bende de bir Amerika bir Çin varda satışlar az sende itibar var tabii fark orda ^^

Bence takımda Favini kalsın.Kalan tek yabancı da Favini olsun.Türklerle oynamak ise çok emek isteyen geniş kapsamlı bir fikir.Başarılı olması dileğiyle bolca takip edeceğim.

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Hocam elinde sağ beki kaldıra bilecek bir oyuncu varsa yeni pozisyon çalıştır. Benim sol bek forvetten bozma sağ bek oosm den bozma. Solbekimi sıkıntıdan dolayı önce sol açık şeklinde eğitmiştim ama sol bek ihtiyacımda olunca orayıda verdim şimdi orda caner erkini kesti iyi işte yapıyor
    Oosm olanda sağ ayaklı ve iyi olduğundan şimdi sağ bek çalışıyor daha kırmızı renkte ama ara ara orda oynattım senin taktikte verimde aldım

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by emirby View Post
    Bence takımda Favini kalsın.Kalan tek yabancı da Favini olsun.Türklerle oynamak ise çok emek isteyen geniş kapsamlı bir fikir.Başarılı olması dileğiyle bolca takip edeceğim.
    Favini'nin kalmasını çok istiyorum ama malesef kiralamak durumundayım. Senin için takımlara önerdim ama beklediğim fiyatları alamadım. En iyisi satmak yerine forma satışından da kazanmak Hem satarsam taraftarın tepkisini çekerim.

Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
    Hocam elinde sağ beki kaldıra bilecek bir oyuncu varsa yeni pozisyon çalıştır. Benim sol bek forvetten bozma sağ bek oosm den bozma. Solbekimi sıkıntıdan dolayı önce sol açık şeklinde eğitmiştim ama sol bek ihtiyacımda olunca orayıda verdim şimdi orda caner erkini kesti iyi işte yapıyor
    Oosm olanda sağ ayaklı ve iyi olduğundan şimdi sağ bek çalışıyor daha kırmızı renkte ama ara ara orda oynattım senin taktikte verimde aldım
    Sağ bek için dediğiniz şeyleri epeydir kurcalıyorum. En iyisi olarak bizim altyapıdan yetişen ve Milan'a sattığımız Ozan Tufan'ı geri alacağım sanırım. En iyisi o olur herhalde...

Bu arada lig başladı, en kısa zamanda oyuncu kadromu, oyuncu kadromdan istediğiniz oyuncuların profillerini, transfer dönemini açıklaaycağım.

Şimdilik Süper kupayı aldığımız, ligin ilk maçında 11 gol atıp gol rekoru kırdığımızı ve Şampiyonlar Ligi gruplarını paylaşıyoruım.

Sentugo.

Grup çok kolay rahatça çıkarız. 11-0'da full Türk olmanın iletişimi arttırmasından geliyor herhalde

Grup güzel gelmiş.11-0'ın Türklerle gelmesi de hoş olmuş.Hocam yabancıları hemen satman iyi olmamış.Ben kendi kariyerimde de senin gibi sadece Türklerden oluşan bir kadro kurmaya hazırlanıyorum.Gittim mevkileri için gereken tüm özellikleri 11-12 falan ayarlayıp,19 yaş altı oyuncuları arattım.6 aylık sözleşmesi kalanları buldum,ikna ettim öyle 10 tane falan.Ağır antrenmanlarla geliştirmeye çalışacağım.Onlar yetişene kadar yabancılarla devam edebilirdin bence.

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Maşallah hocam ne yapmışsın öyle 11-0 müthiş bir şey.

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Türkler bozguna uğratmış amanın
    Uefa Türkler ile mücadele edeceğini görünce kıyak yapmış

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Sentugo.

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Favini'yi satarsan takibi bırakırım

917 M ?

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

917 M transfer bütçesi amanın onu bana verseler iki günde biter.

Hadi bakalım yerli oyuncularla ne yapabileceğiz.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Evet kıskanmayınız

Avrupa maçlarımı koyuyorum sadece...

Alttan bomba gibi gelen bir Ramazan'ımız var.

Sentugo.

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Ramazan = Favini bea
    O değil de Türk oyuncular daha iyi savunma yapıyor yabancılara nazaran (:
    Sonunda 1.yiz beklenen bir şey di

Ramazan o nedir yahu

sonunda en değerli klüp olmuşuz

kalan tek hedef ŞL yi en çok kaldıran takım olmakmı ?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Valla hedef olarak onu yazmışız ama Real Madrid herhalde en çok alan, o da on kere almış, bizim daha 40 fırın ekmek yememiz lazım.

En gerçekçi hedefimiz en zengin kulüp konumumuzu ve en başarılı kulüp konumumuzu korumak olacaktır.

Sentugo.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Çok iyi gidiyorsun Allah bozmasın

Sayfa 17 / 19 İlkİlk ... 71516171819 SonSon

Mesaj Yetkileri