Arkadaşlar bu güncellemeden sonra bir güncelleme daha gelebilir şimdi başlayalım![]()
Spor Toto Süper Lig 7.Hafta
Ligde defans hattımız çok açık veriyordu Avrupa'da sıkıntı yaşıyorduk artık değişikliğin zamanı geldi dedim dizilişi değiştirmeden birkaç değişiklik yaptım ama pek işe yaramadı.
Spor Toto Süper Lig 8.Hafta
İşte bu maçta yeni taktiği kullandım ve bu taktikle bu iş olmaz diyecek duruma geldik ligin son sıralarındaki Beşiktaş'ı son dakikalarda attığımız golle yenebildik.
Avrupa Ligi Grup A (3. Maç)
Belki deplasmanda işe yarar dediğimiz taktik elimizi kolumuzu bağladı Avrupa'da umut hiç yok gibi artık lige odaklanma vakti.
Spor Toto Süper Lig 9.Hafta
Spor Toto Süper Lig 10.Hafta
Artık yeter ayağa kalkma vakti geldi bu maçlar bizim ayağımızı yere basacaktır ama önce icraat gerek diziliş de taktik de değişecek.
Yeni Taktik
Avurpa Ligi Grup A (4.Maç)
![]()
Dediğim gibi oldu takım ayağa kalktı fırtına gibi esti
Spor Toto Süper Lig 11.Hafta
Bu iki maç çok iyi oldu takım biraz moral depoladı
Avrupa Ligi Grup A Sıralama
Şu aşamada üç durum var Zilina'yı yendiğimi varsayarsak Slovan Liberec evinde Valencia'yı yenerse Valencia'yı evinde yenmemiz gerekir durum berabere biterse ya yenmemiz ya da Zilina'nın evinde Slovan Liberec'i mağlup etmesi gerekir eğer Slovan Liberec evinde mağlup olursa Slovan Liberec'in yenilmesi bizim de Valencia'yı yenmemiz gerekiyor gruptan çıkma işini zora soktuğumuz kesin
Kariyerden Bazı Haberler
Türkiye Kupası 4. Turunda BUGSAŞ Spor'la karşılaşacağız.
Yönetimimiz Akhisar Bld. maçından hemen önce nakit para sağladığını duyurdu.
Mierzejewski'yi milli takıma göndermemeyi düşünüyorum adamın kondisyonunda sıkıntı var.
Ever arkadaşlar yorumlarınızı alayım![]()