Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
Sen bilirsin ama yerinde hakanı veya alanzinhoyu kullanabilirsin
Taktik değişimi iyi etki etmiş
Grupta işler çok zor
Hocam bu güncelleme çok iyi gelecek biz zorları severiz
Quote Originally Posted by egebartu View Post
Son taktikle düzelmişsin Avrupa Liginde gruptan çıkacağımıza inanıyorum
Teşekkürler hocam Libertas&Trabzonspor kardeştir
Quote Originally Posted by Leonadias View Post
Gruptan çıkmamız artık bir mucize gibi bir şey, öte yandan aslında taktik iyi fakat forvetlerini sorgulaman gerek.
Hocam forvetler ve kanatlar çok iyi duruma geldi mucizeleri seven bir insanım
Quote Originally Posted by emirby View Post
Gol atamıyoruz bu buyuk bir sorun.Zaten atamayana da atarlar.Defanslardan çok forvete bak.Ayrıca Avrupa'ya da veda dedik diyebiliriz.Ligdede gerçekten kötüyüz.Dikkat et kapının önüne koymasınlar.
Hocam neredeyse kovuluyorduk ama bu güncellemeyle beraber her şey değişti diyebilirim
Quote Originally Posted by Ali Hikmet View Post
İlk önce başarılar dilerim

Gruptan çıkma işlemi mucize ama mucizeleri severiz

Gol yollarını zenginleştirmeklazım

Ligin puan durumunu da kayabilir misin?
Teşekkürler, her şeyi paylaşacağım.

Bu güncellemeye bir şok haberle başlamak istiyorum Türkiye Dünya Kupası Elemeleri'nde İspanya'yı eleyerek Dünya Kupası'na katılmaya hak kazandı.

Bu kupaya katılmanın ülke puanına ve sıralamasına çok etkisi olacak inşallah kupada da büyük başarılar elde edebiliriz.

Sıra Trabzonspor'da

Spor Toto Süper Lig 11.Hafta:

Yeni taktiğimiz işe yarıyor ama daha da oturacak topa hakim baskılı ve hücumla defans arasında çok iyi denge kuran bir takım olduk diğer maçlarda bunun kanıtı olacak.

Avrupa Ligi Grup A (5.Maç)

Tam da tahmin ettiğim gibi valencia çıktı iş zilina'da bitecek zilina slovan liberec'i yenerse bize beraberlik bile yetiyor.

Zilina maçından hemen sonra yönetim ek para sağladı böylece mali fair play kurallarında bir sorun çıkmayacak gibi duruyor.

Spor Toto Süper Lig 13.Hafta:

Çok iyi oynuyoruz bütün oyuncular skora çok iyi katkı yapmaya başladı sonunda kendimizi bulduk

Ziraat Türkiye Kupası 4. Ön Eleme Turu

Spor Toto Süper Lig 14.Hafta

Çok iyi oynadık şansızdık bir türlü gol gelmiyordu 87'de bosingwa da kırmızı kart görünce artık maç bitti dedim ama duran toptan seken topta malouda sahneye çıktı ve bizi ligde üst sıralara çıkardı bu maçla birlikte lig kupa ve AL'yi de sayarsak 6 maçtır gol yemiyoruz.