İlk sezon biraz daha zorlayıcı olacak kendi adıma ama bekledigim başarı gelecek eminim..

Ekran görüntüsünü maç ekranında iken alamıyorum ya sorunu çözücem. Ya da böyle yayınlayacagım bakıcaz...

TRANSFERLERİMİZ:

Gençlerbirliği ile yaptıgım her kariyerde yabancıları gereksiz görürdüm o yüzden tüm yabancıları satmaya karar verdim. Satamadıklarım hala kadroda ama sattıklarımdan da gelecek sezonlarda alıcagım kadar para alabildim. Özgür İleri Gençlerbirliği için manevi anlamda çok önemli oyunculardan biri gözlemime göre. Ama iyi bir fırsat geldi Ceyhunu bonservissiz aldığım ve o mevkide fazla adam oldugu için kabul ettim k.erciyesin teklifini...

Gelen oyunculara hiç para harcamayarak bütçemizi 7 milyonun üzerine çıkarttık. Tabi satışlardan klübün kesintisi ve taksitler var.

Bu kadronun meyvesini bu sezon alıcaz !

SEZON ÖNCESİ GENEL BAKIŞ:

Medyanın ve iddaanın tahmini beni ilgilendirmiyor. Bu sene en kötü ilk 5 başka alternatif yok.

FİKSTUR VE SONUÇLAR

Trabzon'a karşı atak oynamalıydım çok defansif kaldım ama mecbur kıldılar cardozosuna kadar çok etkili performansları vardı direnemedik. Balıkesir maçında bunu telafi ettik. Bursaspor açılış maçıydı ve tamamen kontrollü geçen maçtı tek pozisyon tek etkili şut ve gol. Ama genel anlamda topa hakim olan ve pozisyon arayan bizdik bu umut verici oldu

PUAN DURUMU

3 maç sonucunda bulundugumuz yer guzel istikrar saglayıp kalıcı olma zamanı şimdi ilk devre 33 puanı geçmek istiyorum. Yani 11 galibiyet