1 ile 30 arası toplam 50 sonuç

Konu: Çöplükte "Çilek" Yetiştirmece | Sezon 1

Hybrid View

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by VatKenAyDu View Post
    İlginçtir,bende Roma'lıyım ama nedense İtalya ligi kariyeri yapınca elim Roma yerine Milan'a kaydı.Benim oynadığım oyunda Milan'ın altyapıda 60 tane falan adam vardı,sularını çıkarmıştım bir nevi,bazıları 2-3 sene içinde sert antrenmanlarla beraber, oynayabilecek kıvama geldiler.Dediğin gibi çöp çok,baştan kadro kurmak gerek,yaşlılar çok fazla.Başarılar.
    Milan'da aslında istediğimiz takımı kurmak zor değil. Sadece çöpleri satmamız lazım. Maaşı yüksek olan ve verimsiz oyuncuları satıp düşük maaşlı verimli oyuncuları almak benim amacım. Şuana kadar az çok başardığımı düşünüyorum.

Quote Originally Posted by balot50 View Post
    Gerçekten de verimli bir transfer dönemi olmuş. Navası görünce bende de bi şaşırma oldu doğrusu

Navas transferi şaşırtıcı oldu. Ama şu ana kadar kendisi %100 performansla oynamıyor. Kendisinin satış opsiyonu da var. 19.75 M Pound. Ama şuan bu performansla giderse bu parayı ona ödemeyiz.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

SERIE A BAŞLIYOR

1.HAFTA

Maça hızlı başladık ama saçma sapan bir korner golü yedik. Gerçekten aşırı sinirlendim bu gole. İki stoperimizin büyük hatası vardı ve hemen iki stoperi de değiştirdim. Golden sonra da çok saldırdık ama golü bulamadık. Tam yeniliyoruz derken Stanciu geldi bizi ipten aldı. Helal olsun adama. Süper oynadı. Bu adamda iş var demiştim

2.HAFTA

Bu maçı benim hatamla yenildik. Önemli oyunculara önlem almam gerekiyordu. Ama rakibi küçümsedim. Ve yenildim. Tüm taraftarlardan özür diliyorum

3.HAFTA

Adamlara hiç şans tanımadık. Tek şutlarını dakika 82 de çektiler. O da dağlara taşlara gitti Kötü Parma mağlubiyetinden sonra takım çok iyi toparlandı ve rahat kazandı.

Nicuşor Stanciu = 3 Maç 4 Gol 2 Asist

Mesaj Yetkileri