Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 34 arası toplam 34 sonuç

Konu: Gücüne Güç Katmaya Geldik - Siyah&Beyaz - Beşiktaş J.K.

ŞAMPİYONLAR LİGİ + TÜRKİYE SÜPER LİGİ + ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI

1-AVRUPA'DA LİVERPOOL EVİNDE BİZİ BAYA BİR ZORLADI. AMA EVİMİZDE YENMEMİZE RAĞMEN ELENDİK.
    2- SÜPER LİG'DE ŞAMPİYONLUĞA DOĞRU KOŞUYORUZ.
    3- ZİRAAT TÜRKİYE KUPASINDA İSE ESKİŞEHİRSPOR'U İLE KASIMPAŞAYI GEÇİP FİNALE GELDİK.

VE BEŞİKTAŞ TEKRAR 2 KUPAYLA ŞAMPİYONLUĞUNU İLAN ETTİ..

TÜRKİYE SÜPERLİG'DE İSTEDİĞİ PERFORMANSI GÖSTERİP ŞAMPİYONLUĞUNU İLAN ETTİ.

ZİRAAT TÜRKİYE KUPASINDA İSE FENERBAHÇE'Yİ 4-3 YENEREK ZORLU BİR GALİBİYET ALARAK KUPAYI ALMASINI BİLDİ. TEBRİKLER BEŞİKTAŞIM..

PEKİ YA BUNDAN SONRASI ? KULÜPTEKİ SÖYLENTİLERE GÖRE HALİL ULUOCAK'IN İSTİFASI İSTENDİĞİ SÖYLENİLİYOR. AVRUPA'DAKİ BAŞARISIZLIK ÇEYREK FİNALE EN AZ ÇIKMASI GEREKTİĞİNİ SÖYLEYEN FİKRET ORMAN İSTİFASINI İSTEYECEĞİNİ SÖYLENİLİYOR BAKALIM BU GELİŞMELER DOĞRUMU..

YENİ SEZONA HAZIRLIK

ŞOK İSTİFA

KULÜBÜN YÖNETİM KURULU YAPTIĞI AÇIKLAMADA T.DİREKTÖRÜMÜZ SYN. HALİL ULUOCAK İLE KARŞILIKLI OLARAK SÖZLEŞMEYİ FESHEDİLDİĞİNİ DUYURDU. BU HABER KAP'A BİLDİRİLDİ. BU GELİŞME ÜZERİNE TÜM GÖZLER HALİL ULUOCAKTA..

BUNUN ÜZERİNE HALİL ULUOCAK ŞUANDA YENİ BİR TAKIM ÇALIŞTIRMAYACAĞINI DİLE GETİREREK GELEN TEKLİFLERİ REDDEDİP DÜŞÜNMEDİĞİNİ AÇIKLADI. BİR SÜRE TATİLE ÇIKIP DİNLENMEK İSTEDİĞİNİ DİLE GETİRDİ.

Arkadaşlar Beşiktaş'tan istifa ettim. Biraz oyuna ara verdim. Ama burdan devam edebilirim de ? Eğer isterseniz bunu yapabilirim. Bir de kusura bakmayın bu daha benim ilk kariyer sunumum elimden geldiği kadar iyi yapmaya çalışıyorum. Zamanla daha da iyi sunumlar yapmak istiyorum. Şuan oyunda 2018'deyim.

Milli takımların tekliflerini mi değerlendirelim? yoksa başka bir takım mı çalıştırayım ?
    Last edited by karakartalbjkk : 11.Ağustos.2014 at 23:32

Nesil
    2012
    Yer
    ADANA

İlk önce tebrikler

Hem milli takım hem kulüp birlikte yönetebilirsen öyle yapabilirsin
    ADANA DEMİRSPOR

Quote Originally Posted by Ali Hikmet View Post
    İlk önce tebrikler

Hem milli takım hem kulüp birlikte yönetebilirsen öyle yapabilirsin
    Teşekkürler.. İkisi de olabilir ama benim için çok yoğun geçer diye düşünüyorum. Gördüğüm kadarıyla kariyerime fazla ilgi olmadı, o yüzden sonlandırıp yeni bir kariyer için beklemeye çekiliyorum. Yorum yapan bütün arkadaşlara teşekkür ederim.

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri