ŞL almadan nereye hocam
ŞL almadan nereye hocam
ADANA DEMİRSPOR
Kader utansın Adanlı napak
Eyvallah kardeşim tatile gibraltaramı gelsem bu arada napsam
Beni bu istifaya zorlayanlar utansın !
Heaaa, gelsin bakalım yerime kim gelecekede alsınla ŞL'yi
İTS DI TİWİTİR DETS Dİ TİWİTİR WHAT HAPPANED YOUU
Valla kardeş ben anlamam benim topçumu benden habersiz satarsan böle kalırsın, Seedorf falan gelecekmiş buyursun gelsin görelim ne yapıyor ne ediyor
Oldu abi artık napalım karadeniz macerası bitti....
Abi Gibraltar iyi olurBence git
![]()
-
Evet herşey bitti... 2 yıl önce gelip herşeyini tek tek değiştirdiğim tabiri caizse ekibimle beraber baştan yarattığımız takımdan ayrıldım. Karabük benim ilk göz ağrımdı, yaşama tutunma sebebimdi.. o'nu elimde aldılar ama inanıyorum ki BU HAYATTA YOLLARIMIZ GENE KESİSECEK KARABÜK...
Her neyse olan oldu biten bitti... Kendime biraz kafa izni vericem futboldan falan uzan tatil falan yaparım heralde zaten sezon arası yaz güzel bişeyler yaparım.. Geçen seneden beri, daha doğrusu Vasfiye teyze beni evden kovduğundan beri tesislerde kalıyordum, o yüzden eşyalarımı toplamak çok zor olmadı. Benimle birlikte Tobi, Eser Özaltındere, Aykut Erçetin, Adnan Örnek gibi hoca arkadaşlarımda kulüpten ayrıldılar.. Tobi Stockholme gideceğine söyledi ailesiyle vakit geçirmek istiyormuş, tabi adam haklı.. evli mutlu çocuklu...
Bense İstanbul'a gidiyorum, artık Karabük'te durmamın bir anlamı yok.. en azından İstanbul'da biraz gezer tozarım ...
Yeni aldığım arabama atladığım gibi :P İstanbul yollarına koyuldum, yalnız şöyle bişey söyliyim araba akıyoooo arkadaş.. Mercedes CLA 250 AMG.. yok böyle bir makine sınıfının en iyisi.. alamanlar yapmış pusat abi.... 4 saatlik yolu 2 buçuk saatte geldim.. sabaha karşıydı zaten Bolu Tünellerinden yardırdım E5 falan derken Beşiktaş'a geldim.. Otel'e yerleştim biraz dinlendim uyudum falan... akşam dışarı çıktım...
Karnımda acıkmıştı boğaza iniyim dedim, daha sonra Reina'ya gitmeye karar verdim hiç olmazsa yemekten sonra biraz eğlenirdik.. Yok böyle bir manzara... Köprünün altında, denize sıfır, boğaza nazır.. gerçekten yok böyle birşey.. Ne İsveç'te ne de Avrupa'nın herhangi bir şehrinde.. Masal gibi bir şehir İstanbul.. birde trafik belası olmasa.. Neyse mekan çok kaliteli abi, şarkıcısından tut, iş adamına, profesörüne, futbolcusuna kadar kimi ararsan burda bulabilirsin... Neyse yemeğimi yedim falan tam bara geçicektim birden mesaj geldi...
Burcu takımdan ayrıldığımı öğrenmiş mesaj atmıştı.. İşte halimi hatrımı soruyor, bu aradada işini yapıyordu. Spor spikeri ya bizim güzel bayan arkadaş ayağına bir yandanda ağzımdan laf almaya çalışıyordu. Benimde işime geliyordu aslında baksana on numara hatun, e muhabbetimizde var, şan şöhret yerinde.. Neyseee artık başka bir zaman devam ederiz Burcu muhabbetine....
Hocam bir takım bulabildin mi kendine?![]()
Fransa yakışır sanaParis'te akarsın. Bu arada hangi ligler açık ?
Burcu![]()
You'll Never BeatThe Irish !
Devrim yapacak bir takıma git hocam
ADANA DEMİRSPOR
Hayırlısı olsun.
Bende tam barda burcu ile karşılaşırsın diyecektim ki o sana mesaj atmış.
Bence galatasaraya gidersin nede olsa burcuda galatasaraylı![]()
Gibraltara git![]()
Sevillaya git.![]()
Burcuyla işi pişir kariyeri boşver.![]()
Soğudum be oğlum kariyerden niye bırakıyon![]()
-
Evet artık temelli İstanbul'lu olmuştum, otellerde yat kalk nereye kadar... Zaten böyle bir düşüncem vardı kelepir bi daire buluncada kaçırmak istemedim, dünyanın en güzel manzaralarından birisi baksanıza.. gerçi biz futbol adamıyız bugün burdayız, yarın başka bir yerde ama olsun şu manzara için 800 bin euro'm feda olsun ... Neyse, araba var evde aldık ama bir eksik vardı.. bir değil aslında bir kaç tane.. eşya yok ki evde arkadaş, şimdi birde bunun alış verişini yapmak lazım.. nasıl olacak nasıl yaparım derken aklıma Burcu'yu aramak geldi..
Aradığımda tam kanaldaymış program yeni bitmiş, ben hiç uzatmadan konuyu açtım; ev için bir kaç eşya alacağımı kendisinden yardımcı olmasını istediğimi söyledim, oda yardımcı olmayı kabul etti. Birazdan kanaldan çıkacağını söyledi, Mecidiyeköy'de buluşalım diyordu. Bende zaten dışardaydım biraz daha kanalda oyalanmasını almaya geleceğimi söyledim ve beni beklemeye başladı.
Çok geçmeden kanala gelmiştim mesaj attım aşağıya insin diye, neyse geldi naber nasılsın karnın açmı falan derken '' aslında yesek iyi olurdu ama daha yeni yedim kanaldayken bişeyler söyledik, boşver biz işimizi halledim'' deyince, banada aç açına alış veriş yapmak kaldı.
Önce oturma gurubunu tamamladık, mobilyalar falan derken beyaz eşyalarda çıktı aradan; şimdi geldik yatak odasını almaya... İçimden diyorum sen hangini beğenirsen onu alalım senin tercihin önemli sonuçta falan ama :P dışıma yansıtamıyorum tabii... Neyse ortaklaşa bi karar verdik, hiç çaktırmadımda ona yazdığımı.. Nihayet tamamladık alışverişi napıcaksın falan dedim, ''yapıcam bişey yok en kötü eve gider dinlenirim biraz '' dedi...
Futbolla ilgilenen bir kadın sonuçta bi yerden muhabbet açayım dedim PES geldi aklıma, playstation falan oynuyomusun, konsol oyunlarıyla aran nasıl der demez, '' gelde sana Barça'yla bi çakıyım '' dedi; bak kızım dedim: '' realde almışım Barça'nın elinden süper kupayı, sanalda sana vermiyim.'' Baktım bu bi atarlandı, giderlendi falan gel dedi boyunun ölçüsünü alıcam senin.. Eyvallah dedikte, oynayalım oynamasınıda nerde ? O, genç güzel bi kadın haliyle magazinsel bi yönüde var, e bende gayet başarılı, yakışıklı bi futbol adamıyım; dışarda birileri görürse bizi drek magazine malzeme diyerektennn Burcu'ya benim evde oynamayı teklif ettim. Bi kaç saniye düşündükten sonra tamam hadi gidelim dedi. (Kafamda deli sorular hakim beyy)
İşte geldik en cafcaflı bölüme.. Evde eşya yoktu, boş ev ps nerden buldun diye sorabilirsiniz, bulduk işte biyerden karıştırmayın orasını...
Kız dehşet çıktı yahu... O aldı barçayı, bende zorlamıyım diye Newcastle'ı aldım.. baktım havalanmaya başladı '' bak doğru düzgün bi takım al, sonra ağlama falan '' demeye başladı, neyse güldüm geçtim. Ulan kız leblebi gibi gol atıyor, hani çaktırmıyorum da içim içimi yiyor bi yandanda.. maç bitti 6-2 aldı maçı, e bu sefer ego yaptık ya rövanş yapıcaz dedim..
Bizim ki Bayern Münih'i aldı bu sefer, bende Manchester City'i aldım. Ya kafayı yicem, kız soldan sağdan Ribery'le Robben'le akın akın geliyor.. Bizim Silva, Aguero, Negredo sünüyo yerlerde... neyse zorladım falan maç 3-3 berabere bitti penaltılara kaldık, baktım hırs yaptı iyice bastım kareye sonuna kadar dışarı attı benim eleman penaltıyı...
Burcu'ya baktım, penaltı kaçınca havalara zıpladı çocuk gibi, boynuma sarıldı falan.. o an göz göze geldik.. Neyse sonrasını burda anlatmıyorum...
İyi geceler dostlar...
-----------------------------------
Bir kaç hafta sonra....
-----------------------------------
Evimin yakınlarında küçük bir spor salonu vardı oraya yazılmaya karar verdim. Artık çalıştırdığım herhangi bir takım olmayınca salonada gidemiyordum haliyle, formdan düşmemek adına haftada bir kaç gün salona gitmeye karar verdim.
Geçen yine salondayım, basmışım amino asidi taş gibiyim; bench'te 110 basıyorum falan :P birden telefon çalmaya başladı. Cepte telefon titrerken dikkatim bozuldu aniden ağırlığın altında kalıyordum nerdeyse.. Neyse arayan Burcu'ymuş, Prag'daki Chelsea - Münih süper kupa finaline davet ediyordu beni. E bende seve seve gelirim dedim ne olacak... zaten bütün spor camiası orda olacaktı gider biraz gövde gösterisi yapardık Süper Kupayı son alan teknik adam olarak..
----------------------
Uçağımız Prag hava alanına indi, bizde kalacağımız otele doğru gitmeye koyulduk... Geçen seneki finalden farklı olarak dünya futbolunun ünlü isimleri burdaydı nerdeyse, Zidane'dan tut, Figo'ya, Cantona'ya kadar... Tabi ünlü teknik adamlarda burdaydı; Lucescu, Ancelotti, Ferguson, Wenger, Moyes, Hitzfeld, Lippi, Fatih Terim gibi başarılı taktisyenlerde bu maçı izlemek için gelmişti..
Spoiler: Chelsea - Bayern Münih UEFA Super Cup
Çok ilginç bir maç oluyordu, Mourinho yine çelsi kalesinin önüne otobüsü çekmişti, maçın normal süresi 2-2 bitmiş, penaltı atışları sonucunda Münih bizden sonra süper kupanın yeni sahibi, avrupanın en büyüğü olmuştu.
Maçtan bize kalan hatıra ise işte bu kareydi...
Last edited by RagnarLothbrok : 12.Ağustos.2014 at 03:12
Basmışım amino asidi taş gibiyim hahaa yine güldürdün güzel adamBurcu Yenge Burcu Yenge Oley ! İspanyalara falan gitme usta ArdaTuran-SinemKobal çiftine dönersiniz , Türkiye sizin ayrılmanızı kaldıramaz
![]()
Adam almış Burcu'yu yanına geziyor, bizde İskoçya'da sürünelim.
Adam gezsin tozsun biz Adana'nın kavurucu sıcağıyla uğraşalım![]()
ADANA DEMİRSPOR
Hadi bakalım ama artık futbola dönme zamanı bence![]()
-
YENİ MACERA, YENİ HEYECAN | NEWCASTLE UNİTED ...!
Spoiler: Görevi aldığımda ligdeki puan tablosu
Spoiler: Oynanan maçlar ve sonuçlar
Spoiler: Avrupa Ligindeki puan durumu
Spoiler: Takım kadrosu
Beklemede kalın...
-
Hani Gibraltara gidiyordunİyi seçim Newcastle
![]()
Yeni takımda başarılar dilerim.
''Dürüstlük pahalı bir mülktür. Ucuz insanlarda bulunmaz.'' Hz Ömer (ra)
Ağ ve Sistem Uzmanlığı
Gerede Rehberi
Kişisel Web Sitem
Ooo Ada'ya gitmişiz yakışır hocam hayırlı olsun
Başarılar hocam yeni maceralar bizi bekler
Aklıma GOAL filmi geldi![]()
ADANA DEMİRSPOR
İyi güldüm hocamRagcu Burnar ilişkiye isim önerilerim
Newcastle da başarılar gelsin yine bir Uefa Kupası
Sen bu takımı yukarılara taşırsın hocam başarılar![]()
Yeni takimin hayirli olsun, burada da buyuk isler basaracagiz.![]()
Spoiler:
Evet Newcastle'a imzamızı attıktan sonra kulüp ceo'su Katheryn Winnick ile bir basın toplantısı gerçekleştirdik ve medyanın, futbolseverlerin merak ettiği soruları cevaplandırdık.
Soru: Sayın Lothbrok, Karabükspor'la avrupada yakaladığınız başarılarla adınızdan söz ettirdiniz ve Avrupa Ligindeki başarınızın tesadüf olmadığını hem UEFA Süper Kupayı Barcelona'nın elinden alarak, hemde bir sonraki sezon şampiyonlar liginde çeyrek final oynayarak kanıtladınız.. ve sezon başında takımınızdan istifa ettiniz, sorum şu; bildiğimiz üzere Newcastle'dan ilk teklifi Haziran ayında aldınız fakat geri çevirmiştiniz, şu an lig sıralamasında bu kadar kötü bir durumda olan takımı neden devraldınız ?
Öncelikle şunu söylemek isterim ki; sezon başında evet Newcastle yönetimiyle bir görüşmemiz oldu fakat, takımımdan yeni ayrdılğım ve biraz dinlenmek istediğim için bu teklifi geri çevirdim. Sorunuzun devamına gelecek olursak; Newcastle şuanda 11. hafta itibariyle 18. sırada ve 2 galibiyet almış durumda, Avrupa Liginde de durum çok iç açıcı değil.. Beni buraya çeken şey nedir ? inanın bilmiyorum... ama ben buraya yeni bir Bobby Robson olmaya geldim !
Çok iddialı bir söz kullandınız Bobby Robson olmaya geldim diyerek, peki nasıl Robson olmayı hedefliyorsunuz takımın durumu içler acısı, oyuncuların moralleri dibe vurmuş durumda? Bir de şu durum var; tabi ki Karabükte başarılı bir 2 yıl geçirmiş olabilirsiniz fakat futbolculuk geçmişiniz yok.. Moralleri bu denli kötü olan oyuncuları nasıl kendilerine getireceksiniz??
İyi bir jokey olmak için, önce at olman gerekmez.. (Bu soruyu soran muhabir aldığı cevap karşısında çocukluğuna geri döner)
Peki nasıl bir taktik anlayışınız olacak, oyuncularla tanıştınız sanıyorum yada mutlaka aklınızda bir kaç plan kurmuşsunzdur.
Madem taktiğimi merak ediyorsunuz o halde açıklıyayım...
İki tür taktik kullanmayı planlıyorum, karabükte yaptıklarımla burada yapacaklarım arasında hiç bir benzerlik olmayacak zira; Karabük'te taktiğime göre oyuncu almıştım, burada ise var olan oyunculardan maksimum verim alabilmek için bu taktikleri kullanacağım...
İlk taktiğim diziliş olarak klasik bir 4-3-3...
Diziliş olarak riskli ve ofansif olarak görülebilir ama oyun şablonu ve felsefemiz yönünden kontrollü ve net skor almaya yönelik bir taktik olacak.
Hücum anlamında kesi sonuçlar alacağımza inanıyorum, dar alanda kısa paslarla topun hakimiyetini sağlayarak sabırla rakibin boşluklarını arayacağız ve goller bulmaya çalışacağız.
Defansif anlamda ise; kenar forvet oyuncuları taç çizgilerine doğru açılarak rakip beklere uygulayacağı press sayesinde rakibin oyun kurmasını engelleyeceğiz. Takım halinde topun arkasına geçerek, 2. bölgede yani orta saha çemberinin rakip yarı sahada olan kısmında tam press başlayacak ve rakibin yarı sahamıza gelmesi, oyun kurması engellenecek.
2. taktiğimiz ise, oyun kurmakta zorlandığımız maçlarda kullanılacak. Bize karşı kapanan katı savunmaları 10 numara pozisyondaki oyuncunun yaratıcılığından yararlanarak açmayı planlıyorum. Bu sayede daha önce 3lü olarak forvetimiz 2ye düşecek ve rakip ceza sahası içinde daha rahat hareket olanağı bulacaklar.
İşin savunma kısmında gene forvet oyuncuları top rakipteyken taç çizgilerine doğru açılıp beklere press uygulayacak ve kendi adımıza olası bir kontraya çıkmamız durumunda forvetler savunma pozisyonunda olsa bie 10 numara boşta olacağı için takımın atağı sekteye uğramadan şekillenecek...
Last edited by RagnarLothbrok : 12.Ağustos.2014 at 20:10
İyi bir jokey olmak için, önce at olman gerekmez.. jose mourinho
Hayırlı olması dileğiyle
ADANA DEMİRSPOR