Anket Sonuçlarını Görüntüle: Ersun Yanal Fenerbahçe'de Başarılı Olur mu ?
- Voters
- 12. You may not vote on this poll
-
13.Ağustos.2014, 10:50
Hahahahaha
neyden ne çıkarmışsın.
Sonuna gülücük simgesi koymuş olsaydım kinaye olarak algılamayacaktın değil mi ?
Yapma Allah aşkına söylemek istediğim para yok diyorsun ama takımı batırmışsın , idareli kullansaydın manasını çıkarmanı beklerdim.
Çoğu kariyerde göndermeli yazılar yazarım keyifli olsun gülelim diye burada senin de benim tarz da konuşmanı beklerdim.
Senin asıl bence böyle tepki vermenin sebebi , takip edilmediğini düşünüp kariyerin bir yerlerden fitili ateşleyip sinirini dışa yansıtmaya çalışmak.
He bu arada " AYIN ÜYESİ " demişsin,
Ayın üyesi olan kişi laf sokmaz mı ?
Nitekim zaten ha olmuşum ha olmamışım ben neyi düşünürsem onu buraya yazarım.
He diyorsan ki Ayın üyesi ismi böyle şeyler yapıp sitenin kalitesini düşürüyor sıkıntı yok , tam 1 ay oldu bu simgeyi bana verileli dolduğu gibi yeni arkadaşa verilsin diye yazdım yani meraklısı değilim.
Koca gün verdiğim emeğin içine ettin o yüzden sağol yani.
Eğer beni yanlış anlamış isen ben özür dilerim..
Kariyere devam etmeni öneririm sıkıntı yok ben buraya bir daha uğramam .
Ama kaybettiğine pişman olursun çünkü çoğu insan gibi boş takipçi değilim böyle kişiler az değerlerini bilmeni de tavsiye ederim, onlar kendini biliyor.
Hadi bol şanslar..
-
13.Ağustos.2014, 18:33
-
13.Ağustos.2014, 18:44
Cümleye öyle bir giriş yapıyor ki komik bir durum var sanki
bir insanın canını sıkıyorsun kardeşim komik değil yani.
Last edited by E.Cartman : 13.Ağustos.2014 at 23:33
-
13.Ağustos.2014, 19:45
O kadar komik geldi ki suçlaman güleyim dedim ^^
Tamam hadi paylaş ben takip etmiyorum merak etme
-
13.Ağustos.2014, 23:18
Kapatıyorum kariyeri kardeşim sana kolay gelsin eğer üstünde bir kırgınlığım olduysa affola özür dilerim ben sadece sevmiyorum bu tür işleri hadi iyi akşamlar.
-
14.Ağustos.2014, 01:08
Arkadaşlar burada birbirimizi üzmek için değil eğlenmek için kariyer paylaşıyoruz Ersun kardeşim bak kariyerin ne güzel gidiyordu böyle yapmayıp paylaşmaya devam etsen ne güzel olurdu Leo kardeşim böyledir yani takılır insana ama şu ana kadar 2 kariyer açtım bu sitede Leo kardeşim bir gün bile benden desteğini esirgemedi bunun bilinmesini isterim. Yanlış anlaşılmalar olur ama önemli olan bunları telafi edebilmektir bence sen kariyerine devam et ama yine de karar senin.
-
14.Ağustos.2014, 02:57
Gereksiz Polemiklerle Boş Yere Canınızı Sıkmayın. Bırakın Herkes Canı İstediği Gibi Oynasın Kimse Kimseyi Yargılamasın.
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "
A.Çehov"
-
14.Ağustos.2014, 04:39
Kariyeri kapatıyorum zaten kariyer sahibi istek bölümüne kapatmak istediğini yazmıştı ama ben bekletmek istedim mevcut durumdan dolayı. Eğer açmak istersen yine İstek Bölümüne açılmasını istediğini yazarsan açılır kariyer.
En başında olayın kişilerin birbirini yanlış anlamasından ibaret olduğunu söylemiştim ama buraya kariyer açanların hile yapıp yapmaması tamamen kendisine kalmış bir olay. Bizim burada somut bir kanıtımız yokken hile var deme gibi bir şansımız yok.
Bunu sadece bu olay için yazmıyorum bu seride 2-3 kere daha oldu bu olay. Boş yere ''Hile var'' diyerek kariyer sahibinin de şevkini kırmaya gerek yok. En yakın örnek kendimden vereyim eğer bir kariyerde hile olduğunu SS'de gördüysem bir yöneticiye link yollarım ya da mesajı raporlar kariyerden çıkarım. Kariyerin içine girip kariyer sahibini fişleyerek forum içinde rezil olmasını sağlamak da bence saçma.
Boş laflarla kalp kırmaya da gerek yok. Ben bu kariyerde hile olmadığına inanıyorum zaten Leo'nun da en başında bunu ima etmediğini söylemiştim.
Kariyeri tekrar açtırmak istersen ''İstek Bölümü'' kısmına yazman yeterli.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
Mesaj Yetkileri