Eskiyen forum veya işlev değil FM'nin daha çok endüstiriyelleşmesi.

Firmanın korsan oyunun önüne geçmek için getirmiş olduğu yenilikler ister istemez korsan oyunun en fazla döndüğü ülkemizde FM'nin ciddi biçimde oynayıcı kitlesini yok etti. Yanlış anlaşılmasın tabiki korsan oyunu savunmuyorum ama Türkiye'nin gerçeklerini de unutmamak gerek.

Bugün kaç tane internet cafe'de FM 14'e rastlayabilirsiniz? Ağır kullanıcı kitlesi dışında diğer kitlesi maalesef uzaklaştı. Eh durum böyle olunca da oyunun çıktığı 2-3 aylık periyot ve devre arası veritabanı güncelleştirmesi dışındaki yoğunluk dışında tüm FM siteleri dutluk oluyor.

Forumun FM dışında kalan bölümleri yeterli mi? Bence onlar da biraz daha hareketlendirilebilir bunun için yeni siteyi bekleyenlerdenim. Büyük bir atak olacaktır, hep beraber göreceğiz.