Originally Posted by
pusathan01
Ragnar hocam senin taktik güzel işliyor söz verdiğim gibi kullanıyorum. 3 maçta 12 gol attım 3 gol yedim ama uzaktan şutları çok çekiyorlar.Ve hemen hemen hepsi dışarı gidiyor. Sende de öylemi yoksa benim oyunculardamı bir sıkıntı var. Yarın istatistik olarakda paylaşacağım ama öncelikle burda bir sorayım dedim.
Abi çok şut çekme olayı beklerde çok vardı bende, karabükte sıkıntı yoktu solda ishak'ın her şutu kaledeydi ama Newcastleda benim şutlarda çok dışarı gidiyor, beklere kısıtlama verdim şut çekme orta yap diye bu şekilde devam ediyoruz şimdilik bakalım ama eskisi kadar beklerden verim alamıyorum

Originally Posted by
egebartu
Rakiplere acı biraz yav Man.City bu adam nerden geldi diye isyan ediyor Maçlar çok iyi gidiyor Bu arada benimkiler ne durumda
Pellegrinin anasını ağlatıcam görecek o daha bunlar bişey değil

Originally Posted by
balot50
Ligde herkese farkı takmışız. Bu sene lig şampiyonluğu cepte. Ama ŞL için o kadar emin konuşamıyorum. Yeni bir akım, jenerasyon yarattık Sir Ragnar Lothbrok.
Cepte demiyelim rehavete kapılmayalımda, şldede güzel işler yaparız inşalah dostum daha Sir olamadık

Originally Posted by
Mrworldwide
Hocam sen kariyer yapmıyorsun destan yazıyorsun maşallah tebrikler
Eyvallah sağolasın

Originally Posted by
RodiMood
6'da 6 muhteşem olmuş , anlaşılan bu sene ligi rahat alacağız. Bakalım Şl 'de neler olacak.
Fazla rahatlamıyalım dandik bi takım gelir havamızı alır sonra

Originally Posted by
mami2602
Lige çok iyi başlamışız.Bu formu korursak şampiyonluk yakın meşaleleri yakın 
Meşaleyi boşver mangalları yakın