1 ile 30 arası toplam 48 sonuç

Konu: "Şampiyon Gençlerbirliği !!!"

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Beşiktaş'a satılan isimde aslında dursaydı iyi olurdu, geçen sene oldukça deplasmanda yenilmişiz biraz puanlar çıkarmış olsak senaryo daha güzel olabilirmiş olsun kupadan yolumuzu bulduk.
    Bence grup o kadar yıpratıcı değil sağlam basarsak yere çıkabileceğimiz bir grup ve gelen transferler de takımı sırtlayacak isimler.

Nesil
    2012
    Yer
    ankara

Quote Originally Posted by Leonadias View Post
    Beşiktaş'a satılan isimde aslında dursaydı iyi olurdu, geçen sene oldukça deplasmanda yenilmişiz biraz puanlar çıkarmış olsak senaryo daha güzel olabilirmiş olsun kupadan yolumuzu bulduk.
    Bence grup o kadar yıpratıcı değil sağlam basarsak yere çıkabileceğimiz bir grup ve gelen transferler de takımı sırtlayacak isimler.
    Taylan iyi bir isim. Kadroda da çok iş yapardı. Ama başından beri Emre Çolak'ı bu takımda istiyordum beşiktaşın teklifini kabul etmemde ki sebep bu Kesinlikle böyle alınan maglubiyetler hedeften uzaklaştırdı bizi kupa artık fire vermeden müzemizde sayısını arttırmak istedigimiz bir seruven bizim için

SPOR TOTO SUPER LİG FİKSTUR VE SONUÇLARI:

PUAN DURUMU:

SON ŞAMPİYON GENÇLERBİRLİĞİ ZİRAAT TURKİYE KUPASI SONUÇLARI:

AVRUPA LİGİ FİKSTUR VE SONUÇLARI:

RAKİPLERİMİZ:

BASIN:

TURK TAKIMLARI AVUPA:

GELEN İŞ TEKLİFLERİ:

TRANSFERLER:

Nesil
    2012
    Yer
    ankara

Bu sezon başından beri çok guzel bir performans gösteriyoruz.. Sezon sonu şampiyonluk suprizleri yapabiliriz gibime geliyor. Transfer yapmadım gençlerime guveniyorum. Özellikle de aşagıdaki 2 oyuncum önderliginde takımım bu sezon sonu mutlu sona inanıyorum ulaşacaktır

Özellikle geçen 2 sezon ardından takımı toparladık, form tuttuk ve başarıya odaklanabilen bir hal aldık... Bunu devam ettirip 10 sezon sonunda 100. yılımızda EN BUYUK GENÇLERBİRLİGİ dedirtçez taraftarımıza,ulkemize,avrupaya ve dunyaya Biz inandık, Sizlerde inanın takibi bırakmayın..

YÜKSEK PERFORMANS

Mesaj Yetkileri