Blackburn'le oynamayın.Oynarsanız da ligi atladığınız gibi başka iş bulunuz. İlk sezon tek transferim serbest oyuncu Albert Riera'ydı. Sezon sonu Premier Lig'e 1. olarak çıktım.
Fakat takıma transfer yapmamama rağmen kulüp 10M€ Mali Fair Play cezası almayı başardı. Premier Lig'te toplama bir takımla tutunmaya çalışıyordum ki Newcastle görevine talip oldum diye yönetim ultimatom verdi. Ben de istifa ettim.
Sezon sonuna 12 maç kala Verona'ya geçtim, onları da 1. olarak Serie A'ya çıkardım. Yönetim gayet güzel paralar verdi. Ünlü bir kulüp olsa acımaz alırdım Messi'yi de gelmez Verona'yaUmarım bu sefer tutunacağım lige.
Bu arada Blackburn'de Mahoney diye bir genç vardı, Manchester City'ye 2M€'ya bırakmıştım borçları ödemek için. İyi bişeyler çıkabilir o keratadan. Onun dışında Henley diye genç sağ bek var. Gelişir miydi bilmiyorum da gayet iyi oynuyordu. Bir iki seneye Premier Lig'te görsem şaşırmam![]()

Oynarsanız da ligi atladığınız gibi başka iş bulunuz. İlk sezon tek transferim serbest oyuncu Albert Riera'ydı. Sezon sonu Premier Lig'e 1. olarak çıktım. 
Alıntılı Yanıtla