Zenit maçları sonrası ben
Helal olsun başkan28'de28 çok iyi duruyor ben daha başaramadım
![]()
Zenit maçları sonrası ben
Helal olsun başkan28'de28 çok iyi duruyor ben daha başaramadım
![]()
Selçuk yine müthiş.Kupamız hayırlı olsun.
Tebrik ederim![]()
Bir şampiyonlar ligi daha gelmiş yokluğumuzda, görev tamamlanmadımı hoca hala Galatasarayda alınmadık kupa kalmadı baksana![]()
Yeni kupa hayırlı olsun devam etmeyi düşünüyor musun?![]()
Vaay Karim Benzema yakışır çilek başkanbu arada hedeflerde neler var ufukta ?
Namağlup şampiyonuz tebrikler hocam. Sıra ŞL de
ADANA DEMİRSPOR
Maşallah hocam yokluğumda toplamışsın kupaları. Devam edip yeni yıldızı alacakmısın yoksa tamam mı diyeceksin
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar
5 SEZON BOYUNCU NE YAPTIK ?
Sportif açıdan çok iyi işlere imza attık. Adımızı " Kulüp Efsaneleri " arasına yazdırdık.
Bireysel performansım ve menajer profilim ;
Bir dAleksic kariyerinin daha sonuna gelmiş bulunuyoruz. GALATASARAY'ımızla birlikte kazanabileceğimiz bütün kupaları kazandık. Takip eden ve yorum atan herkese teşekkür ediyorum.
Bize böyle zevkli bir kariyer yaşattığın için teşekkürler![]()
Resmen tarih yazdın. Helal olsunBaşka kariyer gelecek mi?
Rica ederim. Takip edip, yorumda bulunduğun için ben de sana teşekkür ederim
Teşekkürler. Başka kariyer için FM2015'i bekleyeceğim. FM14'te benden bu kadar![]()
Tebrikler hocam.
Süper bir kariyerdi eline emeğine sağlık kardeşim bir Galatasaray'lı olarak takımımızı bu kadar üstlere çıkarman oyun olsa bile göğsümü kabarttı tam bırakılması gereken yerde bırakmışsın FM 2015'teki kariyerini de bekliyorum.![]()
Bir galatasaraylı olarak bize oyunda bile gurur yaşattın. Ben fm14 te Galatasarayla bir şeyler yapamamıştım. Süper kariyerlerinden biri daha bitti teşekkürler
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Bir hikayenin daha sonuna geldik haEllerine sağlık dostum güzel bir kariyer izlettin bizlere hilesiz hurdasız emeğine sağlık
Bize güzel bir kariyer izlettirdin, şahsım adına teşekkür ederim. Nice güzel ve keyifli hikayeler diyelim o zaman![]()
Guzel bir kariyer olmus.. yakaladigin basarilar icin tebrikler![]()
Seni kaçak hep hevesleri kursaklarda bırakıyon ne güzel ısındık ne güzel en iyisi olacaktık daha
Hepinize teşekkürler arkadaşlar, FM15'te görüşmek dileğiyle..![]()