Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 46 arası toplam 46 sonuç

Konu: Amiens SC #thebeginner

Leo Sanırım İstenmiyoruz Gel Senle Bu Diyarlardan Uçak Gidek Şampiyonlar Liginde Oynayana Kadar Uğramayalım

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Leo Sanırım İstenmiyoruz Gel Senle Bu Diyarlardan Uçak Gidek Şampiyonlar Liginde Oynayana Kadar Uğramayalım
    Zaten Platini'de artık aday olmuyor dertliyim gel yanıma bir kere daha askerlik yap

Quote Originally Posted by Leonadias View Post
    Biz yetmiyoz mu kardeş
    Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Olur mu ya ben kuma arıyorum canolar

Quote Originally Posted by Tsubasa_Oozara View Post
    kupada psgnin gelmesi kötü olmuş büyük ihtimal fark yersin
    YEMİYORUM YEMEYECEĞİM YEDİRTMEZLER BİZE!!!!!!1
    İnşallah yemem hayırlı:ddddddd

HAFTA #23

HAFTA #24

HAFTA #25

HAFTA #26

HAFTA #27

HAFTA #28

Paris FC'yi 2-0 yendik, SS silinmiş arkadaşlar.

Fransa Kupası Çeyrek Final

HAFTA #29

HAFTA #30

HAFTA #31

HAFTA #32

HAFTA #33

HAFTA #34

ŞAMPİYON!!!!

Default Amiens SC #seasontwo

TRANSFERLER

Milan Fukal

Joel Lindpere

David Degen

Geçen sezon sonunda çok fazla sakatlık yaşadım, bu yüzden birçok maçı zoraki berabere bitirebildim bu yüzden Fukal'i rotasyon için aldım. Geçen senenin en büyük çıkışını Lacourt yaptı, küçüklü binlerden 2 Milyon Euro'luk değere ulaştı. Vignaud, Mainfroi, Lacourt, L'Hostis gibi isimlerin sözleşmesini uzattım. Fall ve Youla'yı serbest bıraktım.

Aslında iş aramalardaydım biraz

Ama bu sezon neler yapabileceğimizi görmek istiyorum..

maç resimlerinin hiç biri gözükmüyor bende

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Resimler bende sorunsuz gözüküyor , ancak başka bir kariyerde bir arkadaşın birkaç mesajında sıkıntı vardı bende. Bence yüklediğiniz siteden dolayı oluyor. hızlıresim.com kullanın rahat edin

Bu arada şampiyon olmuşuz güzel olmuş ama transferler pek iyi değil gibi geldi bana.

Quote Originally Posted by RodiMood View Post
    Resimler bende sorunsuz gözüküyor , ancak başka bir kariyerde bir arkadaşın birkaç mesajında sıkıntı vardı bende. Bence yüklediğiniz siteden dolayı oluyor. hızlıresim.com kullanın rahat edin

Bu arada şampiyon olmuşuz güzel olmuş ama transferler pek iyi değil gibi geldi bana.
    Bazı serverlar dnsyle sıkıntı yapıyor hocam haklısın öyle yapayım.

Transfer konusunda sıfır parayla yapıyorum, zaten fransa ikideyiz bu kadar oluyor
    Bende farkındayım biraz zorlayacak ama hayırlısı

Quote Originally Posted by RagnarLothbrok View Post
    maç resimlerinin hiç biri gözükmüyor bende
    Bundan sonra başka servera yüklerim hocam bazı arkadaşlar da öyle söyledi

TRANSFERLER#2

Milos Ninkovic

Riccardo Ramacciotti

TRANSFERE GENEL BAKIŞ

HAZIRLIK MAÇLARI

Yani anlayacağınız; AMIENS KALDIĞI YERDEN DEVAM BABALAR!!1

Monaco maçında yaptıklarından sonra "YOUSSEUEFUFJED YILMAAAZ THE İNANILMAZ" diye höykürdüğümü itiraf etmek istiyorum

Kendisi şöyle gelişti;

Ninkovic güzel transfer, yusuf yılmazda iyi gelişmiş

Sevgili dostlar,

Şimdi şöyle bir durum old.... hayır söylemek istediğim şey benim oyundan zevk alma mantaliteme göre çok küçük takım alayım iyi birkaç regen bulayım kulübü zengin edeyim para kazanayım adam alayım takımı büyüteyim falan filan..

Ama şunu farkettim ki oyunu fazla tanımadığımdan ve buradaki kitlenin zevk alacağı bir takım seçmediğimden işler doğru yürümedi. O yüzden bu kariyere veda edip, daha çok eğleneceğimiz bir şeyler yapmak istiyorum

Leonidas, Baga, Ragnar, Rodi, Tsubasa ve diğer arkadaşlara.. ilk kariyerimde yanımda oldukları için teşekkür ediyorum. Yenisiyle devam edeceğiz umarım!

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Bu benimde başıma gelmişti arjantin 2. liginde oyanrken . Tanımadığın bir ligde tanımadığın bir takımla oynarken eğer uğruna savaştığın birşey yoksa takıma ısınman zor oluyor. En kısa zamanda eğlenceli bir kariyer bekliyoruz. Bu arada eğer oyuna ısınmak istiyorsa Türkiye Liginden bir anadolu takımı al, hem az çok bildiğin için daha rahat olur. Eskişehirspor'u öneririm , tuttuğum takım diye demiyorum taraftarı müthiştir

Quote Originally Posted by RodiMood View Post
    Bu benimde başıma gelmişti arjantin 2. liginde oyanrken . Tanımadığın bir ligde tanımadığın bir takımla oynarken eğer uğruna savaştığın birşey yoksa takıma ısınman zor oluyor. En kısa zamanda eğlenceli bir kariyer bekliyoruz. Bu arada eğer oyuna ısınmak istiyorsa Türkiye Liginden bir anadolu takımı al, hem az çok bildiğin için daha rahat olur. Eskişehirspor'u öneririm , tuttuğum takım diye demiyorum taraftarı müthiştir
    Biliyorum hocam çok iyidir

Ya oyuna takıma ısınmak değilde millet ısınmadı

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Sen kendini düşünsene millet elbet ilerledikçe ısınacak

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri