Leo Sanırım İstenmiyoruz Gel Senle Bu Diyarlardan Uçak GidekŞampiyonlar Liginde Oynayana Kadar Uğramayalım
![]()
Leo Sanırım İstenmiyoruz Gel Senle Bu Diyarlardan Uçak GidekŞampiyonlar Liginde Oynayana Kadar Uğramayalım
![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
HAFTA #23
HAFTA #24
HAFTA #25
HAFTA #26
HAFTA #27
HAFTA #28
Paris FC'yi 2-0 yendik, SS silinmiş arkadaşlar.
Fransa Kupası Çeyrek Final
HAFTA #29
HAFTA #30
HAFTA #31
HAFTA #32
HAFTA #33
HAFTA #34
ŞAMPİYON!!!!
TRANSFERLER
Milan Fukal
Joel Lindpere
David Degen
Geçen sezon sonunda çok fazla sakatlık yaşadım, bu yüzden birçok maçı zoraki berabere bitirebildim bu yüzden Fukal'i rotasyon için aldım. Geçen senenin en büyük çıkışını Lacourt yaptı, küçüklü binlerden 2 Milyon Euro'luk değere ulaştı. Vignaud, Mainfroi, Lacourt, L'Hostis gibi isimlerin sözleşmesini uzattım. Fall ve Youla'yı serbest bıraktım.
Aslında iş aramalardaydım biraz![]()
Ama bu sezon neler yapabileceğimizi görmek istiyorum..
maç resimlerinin hiç biri gözükmüyor bende
Resimler bende sorunsuz gözüküyor , ancak başka bir kariyerde bir arkadaşın birkaç mesajında sıkıntı vardı bende. Bence yüklediğiniz siteden dolayı oluyor. hızlıresim.com kullanın rahat edin
Bu arada şampiyon olmuşuz güzel olmuş ama transferler pek iyi değil gibi geldi bana.
Bazı serverlar dnsyle sıkıntı yapıyor hocam haklısın öyle yapayım.
Transfer konusunda sıfır parayla yapıyorum, zaten fransa ikideyiz bu kadar oluyor
Bende farkındayım biraz zorlayacak ama hayırlısı![]()
Bundan sonra başka servera yüklerim hocam bazı arkadaşlar da öyle söyledi
TRANSFERLER#2
Milos Ninkovic
Riccardo Ramacciotti
TRANSFERE GENEL BAKIŞ
HAZIRLIK MAÇLARI
Yani anlayacağınız; AMIENS KALDIĞI YERDEN DEVAM BABALAR!!1
Monaco maçında yaptıklarından sonra "YOUSSEUEFUFJED YILMAAAZ THE İNANILMAZ" diye höykürdüğümü itiraf etmek istiyorum![]()
Kendisi şöyle gelişti;
![]()
Ninkovic güzel transfer, yusuf yılmazda iyi gelişmiş
Sevgili dostlar,
Şimdi şöyle bir durum old.... hayır söylemek istediğim şey benim oyundan zevk alma mantaliteme göre çok küçük takım alayım iyi birkaç regen bulayım kulübü zengin edeyim para kazanayım adam alayım takımı büyüteyim falan filan..
Ama şunu farkettim ki oyunu fazla tanımadığımdan ve buradaki kitlenin zevk alacağı bir takım seçmediğimden işler doğru yürümedi. O yüzden bu kariyere veda edip, daha çok eğleneceğimiz bir şeyler yapmak istiyorum
Leonidas, Baga, Ragnar, Rodi, Tsubasa ve diğer arkadaşlara.. ilk kariyerimde yanımda oldukları için teşekkür ediyorum. Yenisiyle devam edeceğiz umarım!
Bu benimde başıma gelmişti arjantin 2. liginde oyanrken . Tanımadığın bir ligde tanımadığın bir takımla oynarken eğer uğruna savaştığın birşey yoksa takıma ısınman zor oluyor. En kısa zamanda eğlenceli bir kariyer bekliyoruz. Bu arada eğer oyuna ısınmak istiyorsa Türkiye Liginden bir anadolu takımı al, hem az çok bildiğin için daha rahat olur. Eskişehirspor'u öneririm , tuttuğum takım diye demiyorum taraftarı müthiştir![]()
Sen kendini düşünsene millet elbet ilerledikçe ısınacak