Öncelikle tebrik ederim namağlup şampiyonluk için, çok oyuncu gelmiş ligin başında sıkıntı olabilir bize uyum açısından bir diğer noktada beciraj, umut koçin, sertan dışındaki oyuncular soru işareti. bu 3 oyuncu ve geçen sezonki performansına göre ilk 6da olacağız ama ya şampiyon ?
Seni daha inzibatlar götürmedimiSen askerden gelene kadarda çalışsa bişey olmaz o regenden
![]()
Biri uçursun şu regeni!!1
Hocam o isimlerin üzerine fark yaratabilecek bol bol oyuncum var. Aslında yeter mi diye düşündüm bende başlangıçta; bu benim ilk PTT deneyimim, ikinci FM 14 kariyerim.
SONRA AMAN TANRIM DİDİM!!1
Bu sezonu da geçersek belki başka takımlarla bir harika işler yaparım. Böyle düşünmemin sebebi bu takım önümüzdeki sezon aynı heyecanı verebilecek mi emin değilim. Bu sezonu oynadıktan sonra karar vereceğim.
Erdal var, tutturamazsak Ozan Sol oynar. Perez iyi yine. Bizim ileri üçlü bomba o konuda içiniz ferah olsun. Ali Bilgin'in yerine hala bir transfer yapılabilir mi ki acaba sana yazarken düşündüm
Orhan Gülle'yle sözleşme konusunda anlaşmıştık ama başka takıma gitti ya...
Keza Metin, Deniz, Erdal, Perez çok çok iyi oyuncular söylediğin oyunculara binayen bu lig için
Hüso'yu Bolu'ya verdim. Bakalım bu kadroya rağmen Ozan ve Hüso gelişebilecek mi?
Elimde Endogan Andili'de var kadroya alamıyorum..
Eyvallah hocam
Yeni çıkan bir takıma en en fazla bu kadar adam geliyor. Yettiririz baba!![]()