1 ile 30 arası toplam 124 sonuç

Konu: Altay - Sezon 4 - #yenidenbüyükaltay / Üç Namağlup Şampiyonluk!

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Jloyden View Post
    Leonidas için yaptım transferi

İyiymiş eleman bak bunu sevdim

Kadro yeter mi acaba düşünceliyim hacı baba

Öncelikle tebrik ederim namağlup şampiyonluk için, çok oyuncu gelmiş ligin başında sıkıntı olabilir bize uyum açısından bir diğer noktada beciraj, umut koçin, sertan dışındaki oyuncular soru işareti. bu 3 oyuncu ve geçen sezonki performansına göre ilk 6da olacağız ama ya şampiyon ?

Quote Originally Posted by Leonadias View Post

Seni daha inzibatlar götürmedimi Sen askerden gelene kadarda çalışsa bişey olmaz o regenden

Quote Originally Posted by RagnarLothbrok View Post
    Öncelikle tebrik ederim namağlup şampiyonluk için, çok oyuncu gelmiş ligin başında sıkıntı olabilir bize uyum açısından bir diğer noktada beciraj, umut koçin, sertan dışındaki oyuncular soru işareti. bu 3 oyuncu ve geçen sezonki performansına göre ilk 6da olacağız ama ya şampiyon ?

Seni daha inzibatlar götürmedimi Sen askerden gelene kadarda çalışsa bişey olmaz o regenden
    Biri uçursun şu regeni!!1

Hocam o isimlerin üzerine fark yaratabilecek bol bol oyuncum var. Aslında yeter mi diye düşündüm bende başlangıçta; bu benim ilk PTT deneyimim, ikinci FM 14 kariyerim.

SONRA AMAN TANRIM DİDİM!!1

Bu sezonu da geçersek belki başka takımlarla bir harika işler yaparım. Böyle düşünmemin sebebi bu takım önümüzdeki sezon aynı heyecanı verebilecek mi emin değilim. Bu sezonu oynadıktan sonra karar vereceğim.

Erdal var, tutturamazsak Ozan Sol oynar. Perez iyi yine. Bizim ileri üçlü bomba o konuda içiniz ferah olsun. Ali Bilgin'in yerine hala bir transfer yapılabilir mi ki acaba sana yazarken düşündüm

Orhan Gülle'yle sözleşme konusunda anlaşmıştık ama başka takıma gitti ya...

Keza Metin, Deniz, Erdal, Perez çok çok iyi oyuncular söylediğin oyunculara binayen bu lig için

Hüso'yu Bolu'ya verdim. Bakalım bu kadroya rağmen Ozan ve Hüso gelişebilecek mi?

Elimde Endogan Andili'de var kadroya alamıyorum..

Quote Originally Posted by omer5941 View Post
    Süper Lig yolunda başarılar hocam
    Eyvallah hocam

Quote Originally Posted by Leonadias View Post

Yeni çıkan bir takıma en en fazla bu kadar adam geliyor. Yettiririz baba!

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by RagnarLothbrok View Post
    Arkadaşım benimle ne alıp veremediğiniz var cumartesi eğlence yapayım dedim erteledim salı veya çarşamba kurtuluyonuz la benden tamam

Mesaj Yetkileri