Sırplarda var herhalde bişey hepsi holigan .d
Hocam Villerı geçememek sıkıntı değil Leverkusen, PSVnin olduğu gruptan lider çıkmak bile iyiydi, Üstüne Kopenhagı gol bile yemeden eledik.
Sırplarda var herhalde bişey hepsi holigan .d
Hocam Villerı geçememek sıkıntı değil Leverkusen, PSVnin olduğu gruptan lider çıkmak bile iyiydi, Üstüne Kopenhagı gol bile yemeden eledik.
Sırpları kişilik olarak pek sevmesemde kızları ve futbol taraftarlarına hastayım çok ateşli adamlar (adamlar kısmı taraftarlar için kızları favorim)Şampiyonluk gelmiş hoca güzel olmuş tebrikler, Villarreal maçı kötü geçmemiş aslında deplasmanda o istatistik gayet güzel ama maç şansı yanımızda değilmiş.. Önümüzdeki sezon hedefmiz bir tık ilerisi olacak
İyi bir sezon geçirdik , bu sefer ŞL'de ilerleyelim.
Sırplar hakikaten görüşlerine ve hayat tarzlarına aşırı bağlı insanlar bunu futbollarına da yansıtıyorlar iki takımın rekabeti sadece futbol rekabeti değil aynı zamanda savundukları görüşün rekabetidir bu yüzden hep takip ederim bu maçları evet çok güzel bir sezon geçirdik artık ŞL'de ilerlemeli ve Sırbistan'daki bütün kupalara ambargo koymalıyız.![]()
teşekkür ederim. ilk sezondan AL gibi bir turnuvada son 16'ya kalmak bana göre süperdi.
teşekkür ederim. bu sezon ilk hedefimiz ŞL gruplarına kalmak. benim için hiç bir ülkenin kızları umrumda değil. güzel ülkemin güzel kızları varken. aman diyelim topu dışarı atacağız derken kendi kalemize golü atmayalım.
teşekkür ederim.
teşekkür ederim. evet. Kızılyıldız halkın takımı. zaten bu yüzden ülkenin %50'si Kızılyıldızlı. son sezonda basketbolda Partizan şampiyon olmuş ama Kızılyıldız taraftarları kupayı çalıp kırmışlar. son yıllarda futbolda Partizan öne çıksa da Sırbistan'ın en başarılı takımıyız.
27. HAFTA - RAD(E)
Spoiler: MAÇ VERİLERİ
28. HAFTA - DONJİ SREM(D)
29. HAFTA - VOJVODİNA(E)
30. HAFTA - SPARTAK(D)
PUAN DURUMU
TABLO DA DÜŞTÜĞÜ İÇİN GÖRÜLMÜYOR AMA SLOBODA KUPA ŞAMPİYONU OLARAK AVRUPA LİGİNE KATILACAK.
OYUNCU İSTATİSTİKLERİ
SEZONUN MENAJERİ
GOL KRALI
SEZONUN GENÇ OYUNCUSU
SEZONUN OYUNCUSU
MENAJERLER SEZONUN OYUNCUSU
SEZONUN TAKIMI
2. LİG PUAN DURUMU
PLAY-OUT MAÇI
SUPERLİGA 14.'SÜ İLE 2. LİG 3.'SÜ, LİGDE KALMA-ÇIKMA MAÇI
LAV CUP OF SERBİA
KIZILYILDIZ OYUNCU İSTATİSTİKLERİ
KIZILYILDIZ SEZONUN EN İYİ 11'İ
UEFA ŞAMPİYONLAR LİGİ
UEFA AVRUPA LİGİ
DİĞER LİGLER
Milunovic çok harika bir sezon geçirmiş hocam
Zigic gayet güzel performans vermiş, bu kadar etkili olacağını sanmazdım
evet. sezon başında satacaktım. fakat 4 Milyon € nakit teklif gelmişti ama Agent - Thirdy Part diye birşey var Sırbistanda. bazı oyunculardan belli miktarda transfer ücretini kesiyor. Milinovic'ten yarısını kesecekti. bende satmadım.
bende beklemiyordum. adamda sadece hız yok. yeni sezonda daha da iyi olabilir.
Bilbao ya çok şaşırdım hocam adamlar final oynamışlar.
Bilbao ne yapmış öyle ya hayret ettim keşke kupayı da alsalarmış
Niye kapattık hocam ?
Güzelde gidiyorduk hani, neyse yaban ellerde şans yanında olsun hoca![]()
Kızılyıldız kariyeri zevkli bir kariyer olacaktı.Hayırlısı olsun![]()