Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123
61 ile 66 arası toplam 66 sonuç

Konu: Galatasaray - Avrupa Fatihi Geri Dönüyor! [1. Sezon]

Nesil
    2013
    Yer
    İSTANBUL

Oooo City ile deplasmanda beraberlik süper

Kasımpaşa deplasmanın da 7 tane atmak ne hoşuma gitti be helal olsun City deplasmanı da harika

City deplasmanından 1 puanla dönmek ne kadar iyiyse benfica mağlubiyeti o kadar kötü, mağlup olunacak bir takım değiller. Ligde herşey yolunda gidiyor

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Man city deplasmanında beraberlik iyi ama Benfica maçı kötü olmuş. Aslında istatistiklerinde iyi ama nedense olmamış.

Nesil
    2014
    Yer
    Utrecht

Dostlar süper gidiyorduk takım tam oturmuştu ama... Az önce uyuyakalmışım. Oyunda açıktı. Laptop uyku moduna almış. Açtığımda oyun donmuştu. Bende geri açtım, kariyeri açmadı bu sefer. Ardından crash dump verdi. Neyseki oyunu tekrar yüklüyorum şuan. Dolayısıyla kariyer gitti. Oynamıştım ancak sadece paylaştığım yere kadar fotoğraf çekmiştim. Başarılardan bahsedeyim;

Ligde son 3 haftada Fenerbahçe'nin 9 puan önünde liderdik.
    ŞL'de gruptan 2. çıkmıştık, puanlar City ile aynıydı ancak averaj ile geçtiler.
    ŞL'de grupta kalan maçlarda City'i evimizde 2-1, deplasmanda Bate'yi 0-4, evimizde Benfica'yı 3-2 yendik.
    Şampiyonlar Ligi'nde ön elemede Porto'yu ilk maç 2-1, deplasmanda 0-1 yendik ve çeyrek final'e kaldık ancak rakip Bayern'di.. Deplasmanda 2-0, evimizde 1-1 kaldık ancak elendik.
    Ziraat Türkiye Kupası'nı kazandık.

2. sezona tam geçecekken olmadı bu.. Hiç olmadı. Şimdiye kadar takip ettiğiniz için teşekkür ederim. Yakında yeni bir kariyer ile dönmeyi düşünüyorum.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Geçmiş olsun

Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123

Mesaj Yetkileri