Oooo City ile deplasmanda beraberlik süper![]()
Oooo City ile deplasmanda beraberlik süper![]()
Kasımpaşa deplasmanın da 7 tane atmak ne hoşuma gitti be helal olsunCity deplasmanı da harika
![]()
City deplasmanından 1 puanla dönmek ne kadar iyiyse benfica mağlubiyeti o kadar kötü, mağlup olunacak bir takım değiller. Ligde herşey yolunda gidiyor
Man city deplasmanında beraberlik iyi ama Benfica maçı kötü olmuş. Aslında istatistiklerinde iyi ama nedense olmamış.
Dostlar süper gidiyorduk takım tam oturmuştu ama... Az önce uyuyakalmışım. Oyunda açıktı. Laptop uyku moduna almış. Açtığımda oyun donmuştu. Bende geri açtım, kariyeri açmadı bu sefer. Ardından crash dump verdi. Neyseki oyunu tekrar yüklüyorum şuan. Dolayısıyla kariyer gitti. Oynamıştım ancak sadece paylaştığım yere kadar fotoğraf çekmiştim. Başarılardan bahsedeyim;
Ligde son 3 haftada Fenerbahçe'nin 9 puan önünde liderdik.
ŞL'de gruptan 2. çıkmıştık, puanlar City ile aynıydı ancak averaj ile geçtiler.
ŞL'de grupta kalan maçlarda City'i evimizde 2-1, deplasmanda Bate'yi 0-4, evimizde Benfica'yı 3-2 yendik.
Şampiyonlar Ligi'nde ön elemede Porto'yu ilk maç 2-1, deplasmanda 0-1 yendik ve çeyrek final'e kaldık ancak rakip Bayern'di.. Deplasmanda 2-0, evimizde 1-1 kaldık ancak elendik.
Ziraat Türkiye Kupası'nı kazandık.
2. sezona tam geçecekken olmadı bu.. Hiç olmadı. Şimdiye kadar takip ettiğiniz için teşekkür ederim. Yakında yeni bir kariyer ile dönmeyi düşünüyorum.
Geçmiş olsun![]()