1 ile 30 arası toplam 31 sonuç

Konu: Villarreal CF - Sarı Denizaltılar - La Liga / 1.Sezon

Hybrid View

Nesil
    2014
    Yer
    İstanbul

Rakibimizi rahat geçeriz diye düşünüyorum transferleri beğendim La Liga bu sene zorlu geçecek gibi.

Quote Originally Posted by ibo1919 View Post
    Rakibimizi rahat geçeriz diye düşünüyorum transferleri beğendim La Liga bu sene zorlu geçecek gibi.
    La Liga zor bir lig açıkçası. Yeni transferle de zorlu takımlar ortaya çıktı.

Quote Originally Posted by Kryptonite View Post
    Sol bek iyimiş.Seymour rotasyon için çok para vermişsin gibi.Tema ne bu arada?
    Dark Skin FM14'ün kendi teması.

Quote Originally Posted by dAleksic View Post
    Sempatik bir takım Villarreal. Transferler güzel, ama yeterli mi orası tartışılır. Umarım uzun soluklu olur, başarılar
    Sağol abi

Quote Originally Posted by burakdinc View Post
    Başarılar.
    Teşekkürler.

Quote Originally Posted by LongestNameEver View Post
    Sol bek iyi olmuş ama rotasyona çok para gitmiş umarım hedeflere ulaşırız
    3 transferi de makul ücretlerde gerçekleştirdiğimizi düşünüyorum.

Quote Originally Posted by diktac View Post
    Başarılar bro
    Sağol bro

Quote Originally Posted by RodiMood View Post
    Başarılar , ilk hikayen olmasına rağmen anlatımın çok güzel. Oyuncu transfer politikanı sevdim, oyuncuyu iyi incelemek önemli. Taktiğin ise benim çok sevdiğim bir taktik , umarım başarılı olursun.
    Teşekkürler İlk hikayem bu ve sizlerin de yardımlarıyla daha da güzel olacaktır eminim ki. Bu arada @dAleksic de abim olur kendileri. O da yardımda bulunuyor

Quote Originally Posted by RagnarLothbrok View Post
    Takviyeleri beğendim, la liga için yeterlimi ? oyunculara kişisel bazda bakarsak tabiki hayır. ama iyi bir takım oturtursan hepsi performans verebilecek kalitede oyuncular
    İnşallah takım uyumunu ve birlikteliği oluşturarak, zorlu bir takım olacağız

Quote Originally Posted by karakartalbjkk View Post
    Öncelikle başarılar dilerim, takım için transferler bana göre yeterli değil.. ama orta sıralar için yeterli bir kadro üst sıralar için zor.. takibe devam..
    Elimizde olan parayı en iyi şekilde kullanmaya çalıştık. İlk sezondan hedefleri düşük tuttuğumuzdan, kadromu yeterli buluyorum şimdilik

Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
    Başarılar
    Teşekkürler

Yorum atan, takip eden herkese çok teşekkürler bu arada. İlk kariyerim olmasına rağmen bayağı bir takip eden oldu sanırım. Ya da ben abartıyorum bilemiyorum artık. İnşallah sizlerin desteği ve tavsiyeleriyle güzel bir kariyer olacak

Mesaj Yetkileri