Quote Originally Posted by Flawless Victory View Post
Ben 2. ligde bir kariyer açtım. Özellikle kiralık transferler konusunda çalışıyorum. Dünyada bu lige kiralanabilecek yerli oyuncu tavsiyeleriniz var mıdır? Ya da bu ligde başarı için neler yapıyorsunuz?
Hocam regenlerle oynamayı seven birisi olduğumdan dolayı oyuncu önerisinde bulunamayacağım maalesef. Fakat özellikle İngiltere 6.lig te bir çok takımı Premier Lige çıkarma başarısı göstermiş bir football manager sevdalısı olarak sana önereceğim alt liglerde oyuncu transferi yaparken futbolcuların fiziksel ve teknik özelliklerinin yüksek olmasına dikkat etmen. Zihinsel özellikleri yüksek olan futbolcular ya biraz tuzlu oluyor yada fazla yaşlı olabiliyor.(Yaşlı futbolcuların bir çoğu teknik ve fiziksel bakımdan özellikleri düşmüş oluyor.)

Özellikle pas yeteneği alt liglerde çok fazla önem arz ediyor. Hız ve hızlanmayı da ekleyebiliriz. Bu üç özellik sayesinde kolay bir şekilde rakip savunma yıpratabiliyor.

Alt lig futbolcuları genelde güçsüz oluyor. Çok çabuk yorulabiliyorlar. Ben ilk yarı ayağa paslarlarla dar alanda futbol oynatmaya çalışıyorum. İkinci yarı itibari ile kanat oyuncularımı kullanıp gol fırsatları arıyorum.(İngiltere'de alt lig futbol sistemi denilebilir bir bakıma...)