1 ile 30 arası toplam 35 sonuç

Konu: Türkiye 2. Ligi'nde Başarılı Olma Stratejileriniz?

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

İsviçre Ligi'nin yabancı sınırı hemen hemen yok gibi. O zaman Basel ile bir kariyer açayım. Zaten en sevdiğim dünyadan genç oyuncular bulup alabilmek ama Türkiye 2. Ligi'nde şu anda yabancı da alamadığımız için koşullar zor. Anderlet ile de olabilir ama Anderlet biraz kolay olur gibi.

Quote Originally Posted by Flawless Victory View Post
    İsviçre Ligi'nin yabancı sınırı hemen hemen yok gibi. O zaman Basel ile bir kariyer açayım. Zaten en sevdiğim dünyadan genç oyuncular bulup alabilmek ama Türkiye 2. Ligi'nde şu anda yabancı da alamadığımız için koşullar zor. Anderlet ile de olabilir ama Anderlet biraz kolay olur gibi.
    Hocam eğer İsviçre'de oynamak istiyorsan Basel çok kolay gelir. Yukarıda dediğim gibi Şampiyonluk garanti gibi bir şey. Şampiyonlar Liginde de 3.ön elemeden başlıyoruz. Gruplara kadar rahat gidiyoruz. Şans yaver giderse gruplardan çıkma ihtimali bile var. (ilk sezon)

Yok Basel kolaymış dersen M.Skippe'nin takımı Grasshoppers'i öneririm. İsviçre Ligi'ni en çok kazanan takım fakat son şampiyonluğu 2003'te almışlar. Geçen sene 2.bitirip şampiyonlar liginde oynuyorlar bu sene. İsviçre'nin köklü kulüplerinden. Bir kaç takviye ile şampiyonluk yolunda söz sahibi olabilirsin.

Ekleme: Hocam Basel'i bende yönetiyorum şuan. Dün gece başlamıştım kariyere. LFC Marshall'ın transfer update'ini kullanıyorum. Onuda tavsiye ederim. Basel çok iyi transferler yaptı bu sezon. İnter'in efsanesi Walter Samuel, Beşiktaşın eski yıldızı Matias Delgado Bulgar stoper Ivan Ivanov...

Çok iyi bir kadrosu var. Takviyeye gerek yok. Ama ben iki tane bek oyuncusu aldım. Sağ ve sol olmak üzere. Şampiyonlar Liginde alternatif olması bakımından.

Takımın kaptanı Streller 32 yaşında ben sene başında satmayı planlıyordum fakat vazgeçtim. İyikide vazgeçmişim.Takımın gol yükünü sırtladı. İşte profili:

Takımın önemli oyuncularından biride Fabian Schar. İsviçre'nin geleceği en parlak oyuncularından biri. Napoliden 7.5MN euro değerinde teklif geldi. Bende 10MN euro + sonraki satıştan %50 pay şeklinde anlaştım ve sattım. Bence biraz ucuza gitti. Keşke bir sene oynatıp satsaydım. Yinede sen iyi değerlendir.

2.Ekleme: Hocam şampiyonlar liginde ikinci torbadan katıldım kuraya Şaşırdım gerçekten. Ama yinede zor bir kura çektik
    Last edited by MrPirlo : 09.Eylül.2014 at 18:19

Mesaj Yetkileri