-
Abi 2. lig diye girmişsin konuya anderlecht'ten basel'den çıkmışsınız anlam veremedim
verilebilecek tüm tavsiyeleri vermiş zaten arkadaşlar ama bende bir kaç şey eklemek isterim.
Alt liglerde ptt dahil aldığın oyuncunun teknik özellikleri çok önemli değil, fiziksel özellikleri ortalama bir oyuncu olsun seni super lige kadar taşır. Benim düşüncem bu ha bide fiziğinin yanında brazda mental olarak iyiyse tadından yenmez.
Ben ne zaman 2. ligde bir takım alsam aldığım adamlar bellidir: Cihan haspolatlı, hüseyin cimşir, hayrettin yerlikaya, ptt de oynuyorsam florin cernatıda eklerim yabancı olarak. Alt liglerde oynuyorsam gençtir yaşlıdır diye bakmam, ki Türkiye alt liglerinde oynuyorsam hiç genç oyuncu aramam çünkü bizim 2.lig takımlarındaki tesisler içler acısı olduğu için aldığın adamlarda öyle ahım şahım gelişmeler olmuyor.
2.Liglerdeki gurbetçiler bizim alt liglerin yakınına bile gelmiyor boşuna yorma kendini.. gelen varsada bir iki istisnadır ancak.
İlla alt liglerden başlamak istiyorsan, Alman alt liglerini öneririm kesinlikle büyük zevk alırsın. Almanya alt ligleri diye aratırsan bulabilirsin 5.lige kadar açık oluyor.
Zevkli olmasının yanı,adamlar tesisler açısından bizden çok ileride. Taraftarlar, ileride her maç stadı doldurduğu için finansal anlamda kulübe büyük yarar sağlıyor..
Mesaj Yetkileri