Büyük ihtimalle Özgür senin taktiğinde sol kanada veya beke bilmiyorum cuk oturdu ve oyuncu talimatların, takımın oynayış tarzı vesaire tamamen Özgür'ün özellikleriyle örtüşüyor.

Böyle olunca diğer arkadaşlar alınmasın ama gayet takımı taşıyabilir. Kendim deneyimlediğim için söylüyorum, kimseyi haksız çıkarmaya çalışmıyorum.

FM2013'te Scott Sinclair'den Swansea'de inanılmaz verim almıştım ki iki buçuk yıldız gösteriyordu asistan raporları. FM 2014'te de Newcastle ile oynarken iki buçuk yıldızlı oyuncular Tom Ince ve Kyle Naughton gayet takımı taşıyorlardı. (Genç oldukları sezonlardan bahsetmiyorum.)

Ayrıca şöyle bir durum var mesela CA'sı ne olursa olsun iyi bir kanat oyuncusu dediğin adamın Dribbling, Orta Açması, Hızlanma gibi özelliklerinin yüksek olması gerekir.

Bu konuda CA'sı 160 olup bu özellikleri güzel olan bir oyuncu, kanatta oynayan bir başka 180 CA'sı olan çok ekstra özellikleri olmayan ve kanat oyuncusu için gereken özellikleri yeterli olmayan bir oyuncudan büyük ihtimalle daha yararlı olacaktır ki benim görüşüme göre olmalıdır da.