1 ile 30 arası toplam 80 sonuç

Konu: A. Asuman ÖZDEMİR (Allah Aşkına Şu Yazının Tamamını Okuyun)

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

Quote Originally Posted by gezenti
    ya ne alakası var ewet dooğrudur bunu belgelerle kanıtlamıştır iyi araştırda öyle mesaj yaz.sen asuman hanım gibi birisine asuman bilmemne diyemezsin.
    sen ülke tanıtımı filan demişssin peki bu adam türkiye tanıtılsın diyemi yaptı?parayı cebine indirip durdu.
    ülkeye ne yararı oldu.sen ne çaur atıyon demişssin ırkçı demişssin ırkçı dediğin yeri kopyala yapıştır yapıp koysan bende göreyim.
    bu mektup bazılarının işine gelmemiş olabilir ama böyle şeyler bulduğumda buraya aktaracağımdan kimsenin şüphesi olmasın...
    walla ben o asuman denen kendini beğenmiş kadına başka şeylerde söylerimde buna da kimse karışamaz
    Bu kadının Çağdaş Yaşamı destekleme derneğine attığı çamuruda biliyoruz.
    kadın bu yaştan sonra ünlü olmaya çalışıyo başka bir şey değil.
    Keşke bir ülkücü yılmaz erdoğan gibi bir şiir yazsaydı o zaman ben o adamı ayakta alkışlardım

Nesil
    2005
    Yer
    Belli bir yerim yok adımd

Quote Originally Posted by sherryy
    walla ben o asuman denen kendini beğenmiş kadına başka şeylerde söylerimde buna da kimse karışamaz
    Bu kadının Çağdaş Yaşamı destekleme derneğine attığı çamuruda biliyoruz.
    kadın bu yaştan sonra ünlü olmaya çalışıyo başka bir şey değil.
    Keşke bir ülkücü yılmaz erdoğan gibi bir şiir yazsaydı o zaman ben o adamı ayakta alkışlardım
    araştır böyle çok şiir bilirsin bu kadın senin siyasi fikrine uymuyor olabilir (normal olarak) ama buna saygı duymak zorundasın...

Mesaj Yetkileri