1 ile 14 arası toplam 14 sonuç

Konu: Altınordu - Kırmızı Şeytanlar - Spor Toto Birinci Ligi|1.Sezon

Threaded View

Post Transfer Profilleri - Maçlar

Yaptığım Transferlerin Profilleri

İlk 5 hafta ve Ziraat Türkiye Kupası

1 avans 5'te biter

Zorlu bir rakibe karşı mükemmel bir galibiyet

Geriden gelmeyi en iyi biz biliriz

Farkla yenileceğin maçı farkla yenmek

Rehavete asla kapılma

Durum

Lige çok iyi bir başlangıç yaptım 1-0'dan maçı 5-1'e çevirdim takımımla gurur duydum gerçekten üst düzey bir performans sergilediler Doğan Karakuş'tan beklediğim performansı beceriksiz Mert Yandaş'tan almam beni şaşırttı ve maçın adamı seçildi. İkinci maçımda her şey mükemmel gitti ve deplasmanda
    2-0 Alanyaspor'a karşı kazandım geçen maçta olduğu gibi Mert Yandaş mükemmel oynadı. BUGSAŞ spor'a karşı geri dönüşümde Ozan Sol'un büyük bir katkısı oldu dolayısıyla maçın adamı seçildi. Kayserispor maçında kesinlikle 4-0 gibi bir skorla mağlubiyet bekliyodum oyuncularım kendilerini aştı 2-0 yendik maçın adamı Mert Yandaş'tı. Bandırmaspor maçında biz Kayserispor'u yendik bunlar kim edasıyla çıktık ve son anlarda berabere kaldık moralimizi bozmamalıydık bu bize bir ders oldu "Asla rakibi küçümseme". Körfez FK'nın karşısına Mertan Öztürk olmadan çıktık yerine Gökhan Karadeniz oynadı ilk maçıydı gol atmakla kalmadı birde maçın adamı seçildi iyi bir başlangıç yaptı kendisi. Şuan sakatlıklarla boğuşuyorum Olgay Coşkun sakat bir an önce dönmesi lazım Arif Morkaya yetersiz kalıyor Timur Temeltaş idare eder takımın en az 5 transfere ihtiyacı var özellikle orta saha ve defans yetersiz belki Olgay sakatlıktan dönse orta saha biraz daha iyiler ama defanstaki sorun Suat'la olacak iş değilmiş. Özet olarak takım iyi ama istediğim futbolu oynatamıyorum hiç olmadık zamanda gol atıyoruz hiç olmadık zamanda gol yiyoruz bunun önlemini almak lazım bu arada seneye transfer etmek şartıyla genç defans oyuncusu ve tecrübeli bir orta saha oyuncusu önerirseniz sevinirim.

Sırasıyla Ligler

Taktiğim ve Kadro

Öve Öve Bitiremediğim O Ezik Mert Yandaş

Last edited by Cem09 : 10.Eylül.2014 at 17:56

Mesaj Yetkileri