1 ile 30 arası toplam 67 sonuç

Konu: Milton Keynes'te Çay Keyfi [2. Sezon]

Hybrid View

İddaa'da bu takımdan çektiğimi bir ben birde Allah bilir ne zaman oynadıysam yatırdılar beni Ligde gayet iyiyiz şuan için ilerleyen dönemlerde eneler olacak bakalım başarılar

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by RagnarLothbrok View Post
    İddaa'da bu takımdan çektiğimi bir ben birde Allah bilir ne zaman oynadıysam yatırdılar beni Ligde gayet iyiyiz şuan için ilerleyen dönemlerde eneler olacak bakalım başarılar
    Teşekkür ederim. Takımın ismi tamamen iddaa'da handikap galibiyet basılacak karizmaya sahip bence

Quote Originally Posted by RodiMood View Post
    İyiyiz iyi Ligi domine etmişiz. Ben transferlerin olduğu mesajı atlamışım, Samed Yeşil'i görmedim ilk baktığımda O zaman sana yenii oyuncu tavsiyeleri. Tottenham'ın rezerve takımından Kenneth McEvoy sen sol kanat kullanmıyorsun ama eğer kullanacak olursan bu çocuğu al, sezon sonu sözleşmesi bitmesi lazım. Birde Sullay Kaikai var , bonservisini alamayabilirsin ama kiralık olarak takımına katarsan gol yollarında işini görür. Rangers'ın kadro açık mı bilmiyorum ama öğrencim Luca Gasparatto yu bulabilirsen al , çok iyi bir stoper oluyor. Ayrıca Rosenborg takımında Stefan Strandberg'i kesinlikel al , stoperde takımı sırtlar. Sağ bek için Alef 'i tavsiye ederim, bonservisi biraz var ama kiralık alabilirsin. Sol bek için kesinlikle Baba Rahman. Oyunu açmadan sayabileceğim oyuncular bunlar , zaten hepsi Rangers'ta öğrencim. Oyunu açtığımda Rangers'a almadığım ya da alamadığım oyuncuları da yazarım.
    Abicim eyvallah, şimdilik transfer yapacak bir durumumuz yok ama oyunculara bakacağım, önümüzdeki sezonlarda işime yarayabilir. Tekrar teşekkür ederim.

Mesaj Yetkileri