-
ve gelelim yaptığımız transferlere.
Önce Adrianı Bursaspora sattık. Karşılığında Şeneri bonservisi ile Ozan tufanı 2 yıllığına kiraladık böylece sağ bek bölgemizi yerlilerle kapattık.
Sol beke Angulo ve tavşanlıdan Sakip Aytaçı alarak giriş yaptık sezona
Stoper bölgesine ise her ne kadar yerli transfer edebilecek olsak da ben güvenemedim daha doğrusu yerli isimler kriterime uymuyordu 3 stoper oynuyorum ve korner taktiğim gereği sadece stoperler kalıyor ceza sahamda yani uzun adamlar lazımdı bu yüzden Batth ve Keane aldık. Elimizde Yumlu ve Aykut vardı dediğim gibi 3 stoper olunca en az 5 oyuncu bulundururum ve son tercihimiz Ersan Adem oldu. Kendisini Bambayı kiralık yollayıp üstüne bir miktar para karşılığı renklerimize bağladık.
Orta sahaya ise en pahalı transferimizi yaptık Jemi alarak. İshak genç gelişir umuduyla aldık ve genç Mocinici kiraladık. Elimizde de Borjanu ve A.kadirde vardı.
ofansif orta saha bölgemize ise Correayı kiralayıp Leilsonnu aldık.
Hücum hattımızı ise Emre Güral, Arthur Samed oluşturuyordu Leilseon ve Correa da bu bölgede oynayabildiğinden sıkıntı çekmeyeceğimize inanıyordum.
Yabancılar olarak Borjanu, Malouda, Bosingwa yeni geldikleri için hemen göderemiyordum dolayısıyla devre arasına kadar takımda tuttum ve kendilerinden faydalanmaya çalıştık. Malouda sol bek ofansif orta saha ve forvet alternatifiydi
Özetleyecek olursak kiralama ve takaslarla çok külfet oluşturmadan kadro kurduk ve oluşturduğum kadro olukça gençti.
Mesaj Yetkileri