Quote Originally Posted by comandante
gökhan haklısın abi bu ülkeyi sadece ülkücüler seviyo herşeyi ülkücüler beceriyo mükemmelsiniz bravo size.hp-fm-gs sen de haklısın kardeşim ben vatan hainiyim bölücüyüm ben.niye?dedem kürt diye.herşeye araştır göreceksin araştır bulacaksın deniliyo.madem bu kadar eminsin sen araştır sun bize.

parayı cebine indirdi diyorsun.yorum yok.o zaman ülkeyi tanıtan herşeye öyle bak.12 dev adam mevzusunda iyi reklam yapıldı parayı attı ama takım cebe.sertap erener iyi reklam yaptı ama aynı şarkıyla albüm çıkarttı paayı attı cebe.ilhan mansız iyi reklam yaptı attı parayı cebe...saçma bi bakış açısı...bu şiiri yazan yılmaz erdoğan değil de ülkücü biri olacaktı da ben senin tepkini görecektim...

sadece kendi açından bakıyorsun olaya.asuman BİLMEM NE si de oraya buraya bok atarak ün kazanmaya çalışıyo.aynen birbirine sataşan mankenler gibi...

yılmaz erdoğan vatn hainiyse ben de vatan hainiyim diyin ağzınıza geleni.barışı istemek hainlikse ben de vatan hainiyim.

ben burda yaşasın pkk mı diyorum sanki?onları mı destekliyorum?bütün kürtler pkkyı desteklemiyo o lanet olası at gözlüğünüzü çıkarın da iyi bakın bu olaya...

bana biriniz ispatlasın yılmaz erdoğanın pkkyı desteklediğine taksim merydanında yok mu beni şeyeden diye bağırmazsam benden adisi yok...insanlara bok atmak kolay.çıkın da ispatlayın.

Yücel kardeşim dostum herşeyi güzelcemen açıklamış.Helal olsun kardeşim sana