Keşke hoca şu açıklamaları daha önce yapsaydı. Bunları değil ama olay sıcakken taraflarla görüştükten sonra, biz bunu konuştuk problemi çözdük deseydi. Zamanında bu açıklamaları yapmadıkları için çoğumuz bu olayın kamp esnasında olduğunu düşündük. Ama işte bizim ırkımıza özel belki de birilerini kurtarma evladını koruma düşüncesi bazen işleri daha kötü noktaya getiriyor. Hoca sinirleniyor da, hoş basına sinirlensin zerre umurumda değil zaten ama kusura bakmasın yaptığı işleri basındaki düşmanlarına değilse bile halka açıklamak zorundadır. Dünyanın her yerinde teknik adamlar kadro oyuncu seçimi taktik vb açıklamaları nasıl yapıyorsa hoca da yapmak zorundadır. Zamanında gereğini yapmadığı için benim gözümde bu olanların tek sorumlusu yine kendisidir.

Federasyondaki kişilere zerre güvenmiyorum. Kaldıkları her anı spora zarar olarak görüyorum. Arada üç beş düzgün adam vardır belki ama onlarda yanlış safta olduklarından gözümde değerleri yoktur. Bu yetkililer gittiğinde düzgün bir yönetim geleceğine inancımda hiç yok. Kurulu bir düzen var ve kim gelirse gelsin ve özellikle devlette elini çekmedikçe hiç bir şey değişmez. İmaj değişir, dönen değirmen aynı kalır. Fatih Terim konusunda da ben beğeniyorum, başkası beğenmeyebilir, isteyen eleştirebilir ki bizde eleştiriyoruz çoğu zaman. Ancak onun yerine de gelecek bir aday göremiyorum. Bir can simidimiz var ülke olarak, Lucescu. Onu getirsek herkes rahatlayacak sanırım.

Tüm bunlara rağmen milli takımın yenilmesini arzulamak belki ağır olacak ama düşündüğüm gibi yazacağım VATAN HAİNLİĞİDİR. Bunu içten bir şekilde dile getirenler bu ülkenin vatandaşıyım derken utanmalıdır. Kurumların yetkilileri kimler olursa olsun, sahada oynayan oyuncular ister serseri ister paranın kölesi ister dünyanın en yalancı insanı olsun ki çoğu bu tanımlara uyuyor, kendi ülke takımının yenilmesini arzulayan kişinin akıl sağlığından şüphe duyarım. Maalesef bu ve benzeri söylemleri olan kişileri destekleyen, kendi fikri olmayıp sadece çığırtkanlık yapanda çok oluyor. Allah akıl fikir versin.

(Yazdıklarımda hakaret ve benzeri bir unsur olmadığını düşünüyorum. Amaç hakaret etmek değildir. Eğer bu mesaj hakaret olarak algılanıp silinecek ise lütfen hesabımı da tamamen siliniz.)